Toggle Hae

  1. Etusivu
  2. Kestävät elintavat
  3. Viimeisimmät uutiset

Viimeisimmät uutiset

Lue uutisia Unileverin Sustainable Living Plan -ohjelmasta aikajärjestyksessä tai etsi uutisia hakusanalla tai aiheen nimellä.

No Results

Valitsemillasi ehdoilla ei löytynyt tuloksia

Muuta valintojasi ja yritä uudelleen

Mullistava teknologia voisi vähentää muovijätettä

Vuosittain maailmanlaajuisesti tuotetuista miljoonista tonneista PET-muovia kierrätetään vain pieni osa. Nyt Unileverin radikaalin uuden teknologian onnistuneen pilottiprojektin jälkeen voimme olla muutoksen kärjessä. Sanjeev Das, Unileverin Global Packaging Director for Dressings, kertoo meille innovaatiosta lisää.

Kuinka Unileverin Sustainable Living Plan -tavoitteiden saavuttaminen etenee?

Maailman pyrkiessä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet on ensiarvoisen tärkeää, että yritykset ovat tämän kehityksen etunenässä. Tällöin avainasemassa on se, kuinka toimimme aiempaa tiiviimmissä kumppanuussuhteissa, mikä puolestaan nostaa kaikkien toimijoiden toiminnan läpinäkyvyyden aivan uudelle tasolle.

Unilever sai CDP:ltä tunnustusta ympäristötoiminnasta

Unilever sai tunnustusta globaalina yritysmaailman kestävän kehityksen johtajana sijoittuen tänä vuonna CDP:n ilmasto-, vesi- ja metsäohjelmien A-listalle. CDP on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, joka julkaisee ympäristötiilinpäätöksiä sijoittajien, yritysten, kaupunkien, valtioiden ja alueiden ympäristövaikutuksista.

Unilever sitoutuu 100% sähköautojen käyttöön vuoteen 2030 mennessä

Unilever on ensimmäinen FMCG-organisaatio, joka liittyy The Climate Group -organisaation maailmaanlaajuiseen EV100-aloitteeseen. Tavoitteena on tuoda esiin tulevaisuuteen suuntautuneita yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet nopeuttamaan siirtymistä sähköajoneuvoihin ja tekemään sähkökuljetuksista "uuden normaalin" vuoteen 2030 mennessä.

Vesi, sanitaatio ja hygienia: edistymistä, vielä työtä jäljellä

Vuoden 2017 World Water Week 2017 tapahtumassa Jonathan Gill, Unileverin Senior Manager of Health & Wellbeing Chief Sustainability Office -tiimistä jakaa näkemyksiä WaterAid UK: n johtajan Tim Wainwrightin kanssa vesi-, sanitaatio- ja hygieniasuunnitelmasta (WASH) sekä miten yksityisen sektorin kumppanuuksilla on keskeinen rooli ohjelman tavoitteiden saavuttamisessa.

Takaisin ylös