Maailmalla ei ole koskaan ollut selkeämpää näkemystä meitä kaikkia kohtaavista sosiaalisista ja ympäristöllisistä haasteista.

Tarve toiminnalle ei ole koskaan ollut suurempi.

Tiedämme, että meillä on suuri rooli. Olemme yritys, jossa sekä ihmisillä että brändeillä on selkeä päämäärä: tehdä kestävästä elämäntavasta arkipäivää.

Uraauurtava vuosikymmen

Käynnistimme vuonna 2010 Unilever Sustainable Living Plan (USLP) -ohjelman todistaaksemme, että kestävä kehitys ja menestyvä liiketoiminta ovat yhteydessä toisiinsa.

Maailma on muuttunut USLP:n kymmenen vuoden aikana. Asioista, jotka innoittivat meitä toimimaan, on tullut valtavirtaa. Sidosryhmät eivät enää näe kestävän kehityksen sitoumuksia toivottavina – ne odottavat niitä oikeutetusti vähimmäisvaatimuksina.

Olemme oppineet paljon matkan varrella. Vaikka emme ole aina onnistuneet kaikessa, uskomme pysyneemme uskollisina tavoitteellemme olla kestävän kehityksen johtajia. Ydinuskomuksemme on, että brändit, yritykset ja ihmiset, joiden olemassaololle on selvä tarkoitus, kasvavat, selviävät menestyvät.

Olemme varmempia kuin koskaan, että suuntamme on oikea – meille ja maailmalle. USLP:n kokemuksilla varustettuna pyrimme luomaan liikkeen, jossa kaikki toimittajamme, asiakkaamme ja kuluttajamme osallistuvat paremman tulevaisuuden rakentamiseen.

Uusi sopimus – yhteiskunnan ja planeetan kanssa

Nyt haluamme viedä liiketoimintaamme – ja tapaa, jolla liiketoimintaa tehdään – pidemmälle kuin koskaan ennen. Unileverin Kompassi-yritysstrategiassa määritetään, miten voimme saavuttaa tämän tavoitteen.

Unileverin Kompassi asettaa sidosryhmiemme palvelemisen kaiken ytimeen.

Se vahvistaa ihmisoikeuksien kunnioittamisen ehdottomuutta. Siinä esitetään kunnianhimoiset toimintaohjelmat aikamme kriittisimpien ongelmien ratkaisemiseksi hyödyntäen laajaa brändivalikoimaamme ja sen vaikutusta sekä edeten pidemmälle ja nopeammin venyttämällä määräaikoihin sidottuja tavoitteita, jotka edistävät positiivista muutosta.

Visiomme toteuttaminen käytännössä

Meillä on kokoluokka, kyky ja halu saada aikaan todellinen, myönteinen ja kestävä muutos planeetalle ja yhteiskunnallemme. Me muutamme, toimimme ja tuemme muita, jotka myös toimivat.

Lisätietoja niistä alueista, joita tämä koskee.Meillä on kokoluokka, kyky ja halu saada aikaan todellinen, myönteinen ja kestävä muutos planeetalle ja yhteiskunnallemme. Me muutamme, toimimme ja tuemme muita, jotka myös toimivat.

Lisätietoja niistä alueista, joita tämä koskee.

Toimimme parantaaksemme planeetan terveyttä. Ilmastotoimien toteuttaminen. Luonnon suojelu ja uudistaminen. Jätteettömän maailman luominen.

Edistämme oikeudenmukaisempaa, sosiaalisesti osallistavampaa maailmaa. Keskitymme oikeudenmukaisuuteen, monimuotoisuuteen ja osallistamiseen kaikessa, mitä teemme. Liiketoimintamme stimulointi aktiiviseen elintason nostamiseen ja ihmisten valmistelemiseen työn tulevaisuutta varten.

Samalla parannamme ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Brändimme ovat tämän työn keskiössä – kuten ne ovat olleet koko olemassaolomme ajan.

Tiedämme, että tällä on valtava vaikutus. Mutta tiedämme myös, että suurimmat haasteet vaativat toimia, jotka menevät pidemmälle kuin muutokset, joita yksi yritys voi saada aikaan yksin.

Jotkut suurimmista mahdollisuuksista myönteiseen vaikutukseen ovat arvoketjussa ja yhteiskunnissa, joihin olemme yhteydessä. Meidän on siksi käytettävä Unileverin kokoa ja laajuutta vaikuttaaksemme niiden ihmisten liiketoimintakäytäntöihin, joiden kanssa työskentelemme, ja talouksiin, joissa toimimme.

Siksi viesti on selvä kaikille meille, jotka haluamme nähdä oikeudenmukaisemman, sosiaalisesti osallistavamman maailman ja terveen planeetan: aikaa ei ole hukattavaksi. Ryhdytään toimiin.

Ryhdy sinäkin toimiin ja auta meitä saavuttamaan visiomme.

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä