Siirry kohtaan sisältö

Kesän jäätelöuutuudet ovat saapuneet!

Julkaistu:

Keskimääräinen lukuaika: 2 minuuttia

Jäätelöpuikot ja -tuutit 2023

Unileverin kesän jäätelöuutuudet tarjoavat jännittäviä makuelämyksiä, jotka ilahduttavat sekä nuoria että vanhoja. Uutuuksista löytyy muun muassa herkullisia karamellin, vaniljan ja suklaan makuja, rapeaa popcornia sekä eksoottisia hedelmiä ja marjoja – kaikkea mitä jäätelön ystävä voi toivoa!

Uutuudet sisältävät myös upeita vegaanisia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Meillä on selkeät kestävän kehityksen tavoitteet ilmastojalanjäljen pienentämiseksi ja kestävän elämäntavan ottamiseksi osaksi jokapäiväistä elämäämme. Siksi valikoimastamme löydät tietysti useita kasvipohjaisia jäätelöitä, jotka on luotu huolellisesti makua ja laatua silmällä pitäen. Tutustu tämän vuoden herkkuvalikoimaan, joka takuulla herättää makunystyräsi!

Jäätelöpuikot ja -tuutit

Magnum Double Starchaser 85 ml ja 440ml

Magnum Double Starchaser on täydellinen jäätelö lämpimiin kesäiltoihin. Tutustu ylellisen popcornin ja karamellijäätelön kaksoispyörteisiin. Jäätelön ja lohkeavan suklaan välistä löydät runsaan kerroksen karamellikastiketta, joka on kuorrutettu eksklusiivisella maitosuklaalla ja rapeilla, karamellisoiduilla popcornmuruilla. Maku on saatavilla myös 3:n jäätelön monipakkauksessa ja 440 ml jäätelöpurkissa.

Magnum Double Sunlover 85 ml ja 440ml

Magnum Double Sunlover on virkistävä yhdistelmä valkosuklaata, mangokastiketta ja kookosjäätelöä. Kokonaisuuden kruunaa paksu, lohkeava valkosuklaakuorrutus kookoshiutaleilla. Saatavilla myös 3:n jäätelön monipakkauksessa ja 440ml jäätelöpurkissa

Magnum Vegan Raspberry Swirl 90 ml

Magnumin uusin vegaaninen jäätelöpuikko, jossa yhdistyvät vegaaninen vadelmajäätelö, vadelmakastikepyörteet ja tietenkin vegaaninen Magnum-suklaakuorrute. Saatavilla myös 3:n jäätelön monipakkauksessa.

Daim Mint 150ml

Raikkaan suklainen uutuustuutti hurmaa minttujäätelöllä, jonka seassa herkullisia Daim-paloja ja kuorrutteena ikoninen Marabousuklaa. Tuutin viimeistelee rapea vohvelikuori. Saatavillamyös kuuden minituutin monipakkauksessa.

Kingis vadelma-laku 78 ml

Lakritsin ja vadelman yhdistelmä on herkkuhyllyjen rakastettu makukombo! Ilolla toivotammekin uuden Kingisperheenjäsenen tervetulleeksi! Kingis vadelma-laku sisältää kermaista vadelmajäätelöä, joka on kuorrutettu herkullisella lakritsikuorrutteella. Jäätelön kruunaa maukas lakritsisydän.

88 95 ml

Samettisen pehmeä vaniljasuklaajäätelökombo päällystettynä rapealla pähkinäisellä kuorrutteella. Kasikasi tarjoaa herkullisuutta joka tilanteeseen! Saatavilla vain K-kaupoista.

Twister Monstaahh 70 ml

Twister Monstaahh -mehujää on yhdistelmä kolmea leikkisää makua: kirpeää sitruunaa, makeaa vihreää omenaa ja mustikkaa! Tämä iloisen värikäs herkku on tehty aidoista hedelmistä, luontaisista väreistä ja mauista. Twister Monstaahh on herkullinen mehujää, jonka pakkauksessa on upeita värejä ja hauskoja hirviöhahmoja. Se ei sisällä keinotekoisia aromeja, ja siinä on käytetty vähän sokeria, myös kaloreita on vähän!

Twister Pineapple 80 ml

Rakastettu Twister uudistuu! Nyt luvassa onkin uusi herkullinen resepti, uudella twistillä! Tässä herkussa ei ole tingitty mausta eikä samettisen täyteläisestä makuelämyksestä. Uudessa Twister Pineapple-mehujäässä yhdistyvät pehmeä ananasjäätelö sekä raikas mansikka- ja sitruunahedelmäjää. Twister kehottaa elämään elämää omalla twistillä!

Cornetto Rose 115 ml

Cornetto Rose on yhtä aikaa sekä herkullinen että kaunis! Tuutin terälehdet paljastavat makean vadelmapirtelön maun ja samettisen vaniljan- kaikki käärittynä rapeaan, tummaan kaakaovohveliin suklaakuorrutuksella.


Takaisin alkuun