Siirry kohtaan sisältö

Burger King® esittelee Rebel Whopperin®: 100 % Whopperia®, 0 % lihaa

Julkaistu:

Keskimääräinen lukuaika: 2 minuuttia

An advert for the Rebel Whopper burger

Suomen Burger King® lunasti vihdoin odotukset – Rebel Whopper® -hampurilainen on vihdoin Suomessa.

Rebel Whopper esitellään yhtä aikaa 25 maassa ja yli 2 500 ravintolassa. Kyseessä on yksi Burger Kingin historian suurimmista lanseerauksista, jonka ansiosta yrityksestä tulee Euroopan suurin kasvishampurilaisia tarjoava ravintolaketju.

Tuotteen menestys Yhdysvalloissa ja Ruotsissa sai hampurilaisten ystävät koko Euroopassa odottamaan vesi kielellä lihatonta vaihtoehtoa. Uutuus tarjoaa mahdollisuuden nauttia Whopperin® mahtavasta mausta, mutta kasvispohjaisella pihvillä.

Kuninkaallisen tuotevalikoimamme uusi tulokas on mehukas, liekillä grillattu kasvispihvi, joka saa seurakseen paahdettuun seesaminsiemensämpylään tuoreita tomaattiviipaleita, raikasta salaattia, täyteläistä majoneesia, ketsuppia, rapeaa suolakurkkua ja sipulirenkaita. Pihvit paistetaan Burger Kingin omassa grillissä, joten ne tarjoavat samaa liekillä grillattua herkullisuutta, jota asiakkaamme osaavat odottaa ikonisen Whopperin tarjoajilta.

Rebel Whopper on ollut kehitteillä jo jonkin aikaa. Kumppaniksi kasvispihvin kehittämiseen Burger King sai raskaan sarjan toimijan, The Vegetarian Butcherin. Nämä kaksi brändiä ovat yhdistäneet voimansa luodakseen tuotteen, joka saattaa mullistaa pikaruoan maailman ikuisiksi ajoiksi.

David Shear, Burger Kingin EMEA-alueen johtaja: ”Olemme varmoja siitä, että Rebel Whopper on hampurilainen, jota kaikki ovat odottaneet. Se on paras mahdollinen kasvisversio ikonisesta Whopper-hampurilaisestamme. Annan siis Rebel Whopperin puhua puolestaan ja odotan innolla, huomaavatko asiakkaamme eron!”

Jaap Korteweg, The Vegetarian Butcher -yrityksen perustaja: ”Yhteistyö Burger Kingin kanssa Rebel Whopperin kehittämiseksi on ollut mahtavaa. En malta odottaa, että Burger Kingin asiakkaat pääsevät maistamaan sitä.”

Uutuus vahvistaa Burger Kingin kasvisruokatarjontaa ja ottaa paikkansa ikonisten tuotteiden, kuten liekillä grillatun Whopperin, rinnalla joko vaihtoehtona tai lisänä.

– LOPPU –

Tietoa BURGER KINGistä®

Vuonna 1954 perustettu Burger King® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. Burger King, Home of the Whopper®, toimii yli 17 800 toimipaikassa yli 100 maassa ja Yhdysvaltojen alueella. Lähes 100 prosenttia Burger Kingin ravintoloista on riippumattomien franchise-omistajien hallinnassa. Monet ravintoloista ovat perheyrityksiä, jotka ovat olleet toiminnassa jo vuosikymmenten ajan. Voit lukea lisää Burger Kingistä verkkosivuiltamme www.bk.com tai seurata meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Tietoa THE VEGETARIAN BUTCHER -yrityksestä

Jaap Korteweg on maanviljelijä yhdeksännessä sukupolvessa. Entinen vannoutunut lihansyöjä päätti ryhtyä kasvissyöjäksi sikainfluenssapandemian puhjettua. Liharuokien kasvispohjaisten vaihtoehtojen kaipuu sai hänet perustamaan The Vegetarian Butcher -yrityksen. The Vegetarian Butcher tarjoaa kattavan valikoiman nostalgisia suosikkiruokia lihaa kaipaaville kasvissyöjille. Yrityksen tavoitteena on olla maailman suurin ”teurastamo”.

The Vegetarian Butcher valmistaa kasvipohjaisia proteiineja, jotka vetävät vertoja lihalle maun, koostumuksen ja ravitsemuksellisen arvon suhteen. Ne ovat saaneet alan toimijoiden, kuten teurastajista, ruoka-alan toimittajista ja Michelin-tähdistä koostuvan raadin ylistyksen. The Vegetarian Butcherin tuotteita myydään yli 4 000 pisteessä 17 eri maassa.
Lisätietoa yrityksestä: www.TheVegetarianButcher.com

Takaisin alkuun