Siirry kohtaan sisältö

Unilever ei investoi jakaantumista lisääviin verkkoalustoihin

Julkaistu:

Keskimääräinen lukuaika: 2 minuuttia

Keith Weed

Palm Desert, California:

Unileverin CMO, Keith Weed kehottaa teollisuutta rakentamaan luottamusta kollektiivisesti takaisin järjestelmiimme ja yhteiskuntaamme. Hän ilmoitti uudesta sitoumuksesta leikata investointeja verkkoalustoilta, jotka lisäävät yhteiskunnan jakautumista.

Keith Weed vaati keynote-puheenvuorossaan Interactive Advertising Bureau (IAB) -organisaation vuosittaisessa johdon kokouksessa Palm Desertissa toimialaa toimimaan yhdessä lisätäkseen avoimuutta ja palauttamaan kuluttajien luottamuksen väärennettyjen uutisten ja myrkyllisten verkkosisältöjen aikakaudella.

Hän kutsuu teknologian jättiläisiä vastustamaan näkyvästi "sellaisia asioita, joita he näkevät eivätkä ole oikeina". Hän viittaa uusimpaan tutkimukseen ja selittää, että kaikkialla maailmassa luottamus sosiaaliseen mediaan on alhaisella tasolla, koska teknologiayritykset eivät ole kiinnittäneet huomiota laittoman, epäeettisen ja äärimmäisen käyttäytymisen sekä niihin liittyvän materiaalin pysäyttämiseen alustoillaan.

Yhtiö teki kolme sitoumusta:

  1. Unilever ei sijoita alustoille, jotka eivät suojaa lapsia tai jotka lisäävät yhteiskunnan jakautumista.
  2. Unilever on sitoutunut käsittelemään sukupuolistereotypioita mainostamalla #Unstereotype-hankkeen mukaan ja tukemalla hanketta koko alan kautta #SeeHer ja #Unstereotype Alliance -organisaation välityksellä.
  3. Unilever solmii kumppanuuksia vain sellaisten organisaatioiden kanssa, jotka ovat sitoutuneet kehittämään parempaa digitaalista infrastruktuuria, kuten yhden mittausjärjestelmän luomista ja kuluttajakokemuksen parantamista.

Keith Weed viittaa myös Unileverin ja IBM: n väliseen uuteen kumppanuuteen - uuden mainoskampanjateknologian pilotointia, jolla voidaan vähentää mainosvilppiä merkittävästi kirjaamalla, miten kohdeyleisö ostaa, toimittaa ja on vuorovaikutuksessa median kanssa tarjoamalla luotettavia mittaustietoja.

Ennen IAB: n puheenvuorossa Keith Weed selitti: "Unileverin liiketoiminta pohjautuu brändeihin, joten tarvitsemme kuluttajien luottamuksen brändeihimme. Emme voi tehdä mitään mikä vahingoittaa tätä luottamusta - mukaan lukien valitsemamme kanavat ja verkkoalustat. Joten, 2018 on vuosi, jolloin sosiaalisen median on voitettava luottamus takaisin.”

Takaisin alkuun