Siirry kohtaan sisältö

Unilever ostaa Pukka Herbs-yrityksen

Julkaistu:

Keskimääräinen lukuaika: 2 minuuttia

Lontoo/Rotterdam, 7 syyskuuta 2017 - Unilever ilmoitti tänään ostaneensa Pukka Herbs Ltd luomuteeyrityksen.

Pukka packshots

Pukka Herbs Ltd:n perustivat vuonna 2001 Tim Westwell ja Sebastian Pole. 100-prosenttisesti sertifioitujen, luomutuotteiden ja eettisten raaka-aineiden kautta Pukka-yrityksen terveys- ja hyvinvointifilosofia keskittyy ihmisten, kasvien ja planeetan hyvinvointiin. Tässä on selkeä synergia Unileverin kestävän kehityksen ohjelman kanssa.

Uraauurtavan brittiläisen brändin liikevaihto ylittää 30 miljoonaa puntaa ja sen kasvu on noin 30 prosenttia. Se kasvaa nopeasti myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Euromonitor 2016 mukaan Pukka on maailman nopeimmin kasvava luomuteeyritys. Yrtti-, hedelmä- ja vihreäteemarkkinat ovat tällä hetkellä 1,6 miljardin euron arvoisia *, jotka trendien mukaan tulevat yhä merkittävimmiksi tulevaisuudessa maailmanlaajuisesti.

Unileverin Refreshment-tuoteryhmän johtaja Kevin Havelock sanoi: "Pukalla on vahvat arvot ja selkeä tarkoitus, joka vastaa täysin omaa kestävän kehityksen mukaista kasvumalliamme Tässä on meille selkeä strateginen, filosofinen ja kulttuurinen yhteensopivuus. "

"Molemmat uskomme, että liiketoiminnan toimivuuteen yhteiskunnan hyväksi. Tim ja Sebastian ovat viljelleet Pukka-yrityksestä menestyksekkään liiketoiminnan vaarantamatta raaka-aineiden tai ihanteidensa yhteensopivuutta. Yrityskauppa vahvistaa teeliiketoimintaamme, ja täyttää puuttuvaa osaa salkustamme. Pukka on premium-toimija luonnollisessa luomu, terveys- ja hyvinvointi-segmentissä, joka on nopeasti kasvava, houkutteleva ja skaalautuva. Odotamme innolla Pukkan tuomista suurempien kuluttajaryhmien saataville.”

Tim Westwell, Pukka-yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja sanoi: "Ensimmäisestä päivästä lähtien meidän tehtävämme oli yhdistää enemmän ihmisiä kasvien ja yrttien uskomattoman voiman kanssa. 16 vuotta vuotta myöhemmin 1,5 miljardin nautitun Pukka-teen jälkeen, olemme saavuttaneet valtavaa edistystä - ja se on vasta alkua. "

Pukka Herbs
Unilever ostaa Pukka Herbsin

Sebastian Pole, Pukka-perustaja ja Master Herbsmith sanoivat: "Unileverin valinta perustui kahteen olennaiseen ominaisuuteen: mittakaavaan ja kestävään kehitykseen. Yritys johtaa sosiaalista ja ympäristö muutosta, ja se omaksuu täydellisesti Pukkan vakaumuksen. Joten arvot kohtaavat. Pukka säilyy 100-prosenttisesti luomuna ja oikeudenmukaisen kaupankäynnin kannattajana uraauurtavien järjestelmien kuten Fair for Life välityksellä ja lahjoittaa edelleen 1% myynnistään maailmanlaajuisille ympäristöhyväntekeväisyyteen. Unileverin kanssa meillä on uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia. "

Kaupan ehtoja ei julkistettu.

*Nielsen data 2016

Takaisin alkuun