Siirry kohtaan sisältö

Täyteläisen makuiset vegaaniset Choice-jäätelöuutuudet sopivat jokaisen suuhun

Julkaistu:

Keskimääräinen lukuaika: 2 minuuttia

Unilever vastaa kuluttajien kasvavaan vegaanisten jäätelöiden kysyntään ja tuo keväällä kauppojen jäätelöaltaisiin uudet Choice-jäätelöt. Täysin kasviperäiset ja maidottomat Tofuline- ja R-Ice-jäätelöt siirtyvät Choice brändin alle ja saavat viereensä uuden täyteläisen mantelimaitopohjaisen jäätelön. Vegaaniset jäätelöt eivät ole koskaan maistuneet näin hyvältä!

Finland choice ice cream product

Herkullisen kermainen mantelipohjainen jäätelö valloittaa

Kevään yksi odotetuimmista jäätelöuutuuksista on vegaaninen, mutta samalla kermaisen täyteläinen mantelimaitopohjainen Choice Almond with a Cocoa Twist -jäätelö. Mantelimaitopohjainen Choice Almond -jäätelö on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja se viekoittelee kaakaon ja vaniljan mauilla. Jäätelö valmistetaan kermaisesta mantelimaidosta ja sen kruunaavat herkulliset kaakaoraitakierteet. Jäätelö sopii vegaaneille ja kaikille heille, jotka etsivät täyteläistä, maidotonta ja soijatonta vaihtoehtoa.

Soijapohjaisten jäätelöherkkujen uudistetut maut

Tutut soijapohjaiset jäätelöt kätkevät kääreisiinsä uudistetut, entistä herkullisemmat reseptit, joista ei puutu makua ja suutuntumaa. Choice -soijajäätelöt ovat maidottomia ja gluteenittomia. Soijamaitopohjaiset ja gluteenittomat Tofuline-jäätelöiden reseptit uudistettiin ja ne ovat kaupoissa nyt Choice-nimen alla. Kotipakkauksissa on tarjolla suomalaisten lempimaut pehmeä vanilja, raikas mansikka ja taivaallinen suklaa.

Kuluttajia ilahduttavat gluteeniton ja maidoton, ihastuttavan herkullinen ja täydellisen pehmeä karamellitoffeetuutti toffeenmakuisella kastikkeella ja kaakaokuorrutteella. Puikoista pitäviä hemmottelee mehukkaan päärynänmakuinen soijajäätelöpuikko päärynän- ja suklaanmakuisella kuorrutteella. Lisäksi Choice Strawberry -puikkojen monipakkaus hemmottelee herkuttelijoita raikkaalla mansikkahillolla höystetyllä mansikanmakuisella jäätelöllä ja suklaanmakuisella kuorrutteella.

Täyteläisiä makunautintoja riisipohjaisista jäätelöistä

Riisipohjaiset sataprosenttisesti kasviperäiset ja gluteenittomat Choice-jäätelöt ovat riisimaidosta valmistettuja, täyteläisen makuisia maidottomia jäätelöitä. Kotipakkauksessa on saatavilla lempeän vaniljainen gluteeniton riisijäätelö. Tuuttina löytyy herkutteluun täydellisesti sopiva vegaaninen ja gluteeniton vanilja-suklaatuutti, jossa vaniljariisijäätelön kruunaavat kaakaokastike ja kaakaokuorrute. Riisipohjaiset tuotteet sopivat vegaaneille, gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ja kaikille heille, jotka haluavat välttää maito- ja soijapohjaisia tuotteita.

Tuotekuvat medialle:

www.opv-media.com

Käyttäjätunnus: Unilever

Salasana: SFPictures

Unilever

Unilever on jäätelösegmentin markkinajohtaja Suomessa ja yrityksen kansainvälisten suosikkibrändien valikoimaa täydentävät Ingmanin kotimaiset jäätelöt. Yli 190 maassa toimiva Unilever on yksi maailman johtavia päivittäistavaroiden tuottajia. Yhtiön elintarvike-, hygienia- ja kodinhoitotuotteita käyttää yli kaksi miljardia ihmistä päivittäin ja 70 % maailman kotitalouksista. Unileverin tuotevalikoimaan kuuluu maailman tunnetuimpia tuotemerkkejä, kuten Knorr, Omo, Dove, Sunsilk, Hellmann’s, Lipton, Magnum, Rexona ja Axe.

Unilever työllistää ympäri maailman yli 173 000 henkilöä, joista noin 270 toimii Suomessa. Unilever tekee jatkuvasti työtä kestävän kehityksen eteen ja se on noteerattu Dow Jones Sustainability World -indeksissä jo 15 vuotta peräkkäin.

Lisätietoja Unilever Sustainable Living Plan -ohjelmasta: www.unilever.com/sustainable-living/

Lisätietoja Unileveristä ja sen tuotemerkeistä: www.unilever.fi, www.unilever.com

Lisätietoja Ingmanista: www.ingman.fi

Takaisin alkuun