1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Lue tai etsi Unileverin yritystiedotteita.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Unilever kehottaa sisällöntuottajia ja -jakelijoita poistamaan stereotypioita

Cannes, France – Unilever kehottaa sisällöntuottajia ja -jakelijoita toimimaan nyt vanhentuneiden stereotypioiden poistamiseksi. Tämä on viimeisin virstanpylväs yhtiönkaksi vuotta sitten käynnistämän Unstereotype-aloitteen tiellä. Aloitteen tavoitteena on poistaa erilaisia ihmisiä väheksyvät mainokset.

Love, Beauty and Planet saapui Helsinkiin

Unilever tuo markkinoille uuden kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotetun kosmetiikkabrändin. Vegaanisertifioitu Love Beauty and Planet on uudenlainen vaihtoehto kauneudenhoidon arkirutiineihin. Tuotesarjan sydän on kestävässä kehityksessä: sen kehitystyössä on tarkasteltu koko tuotteen elinkaarta kestävän kehityksen näkökohdat huomioiden. Love Beauty and Planet lanseerataan kesäkuussa Suomessa ensimmäisten maiden joukossa Euroopassa. Tuotteet tulevat kauppoihin myyntiin elokuussa.

UNILEVER myy leviteliikteoiminnan KKR:lle €6,825 mrd

Lontoo/Rotterdam joulukuu 15 2017 – Unilever, yksi maailman johtavista henkilökohtaisen hygienian, kodin puhtauden sekä elintarviketuotteiden toimittaja, on saanut KKR:ltä sitovan ostotarjouksen globaalista leviteliitoiminnasta, €6,825 mrd.

Täyteläisen makuiset vegaaniset Choice-jäätelöuutuudet sopivat jokaisen suuhun

Unilever vastaa kuluttajien kasvavaan vegaanisten jäätelöiden kysyntään ja tuo keväällä kauppojen jäätelöaltaisiin uudet Choice-jäätelöt. Täysin kasviperäiset ja maidottomat Tofuline- ja R-Ice-jäätelöt siirtyvät Choice brändin alle ja saavat viereensä uuden täyteläisen mantelimaitopohjaisen jäätelön. Vegaaniset jäätelöt eivät ole koskaan maistuneet näin hyvältä!

Ingman tuntee hymyn reseptin ja esittelee jäätelökesän 2017 parhaimmat herkut

Unilever tuo jälleen kesän jäätelöhetkiin suuren joukon herkullisia uutuuksia, jotka ilahduttavat jokaista jäätelön ystävää. Uutuuksissa maistuvat tänä kesänä suomalaisten tutkitut suosikkimaut salmiakista makeisiin marjoihin ja uusimmat kansainväliset trendit tummasta suklaasta kookokseen. Laktoosittomien jäätelöiden valikoiman laajentuminen, vegaaniset uutuudet ja markkinoille saapuvat luomujäätelöt varmistavat, että kaikki voivat nauttia jäätelöstä.

Takaisin ylös