Toggle Hae

  1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Lehdistötiedotteet

Lehdistötiedotteet

Lue tai etsi Unileverin yritystiedotteita.

No Results

Sorry, we couldn't find any brands for that search term.

The brand may have been sold to another company - please try again.

UNILEVER myy leviteliikteoiminnan KKR:lle €6,825 mrd

Lontoo/Rotterdam joulukuu 15 2017 – Unilever, yksi maailman johtavista henkilökohtaisen hygienian, kodin puhtauden sekä elintarviketuotteiden toimittaja, on saanut KKR:ltä sitovan ostotarjouksen globaalista leviteliitoiminnasta, €6,825 mrd.

Täyteläisen makuiset vegaaniset Choice-jäätelöuutuudet sopivat jokaisen suuhun

Unilever vastaa kuluttajien kasvavaan vegaanisten jäätelöiden kysyntään ja tuo keväällä kauppojen jäätelöaltaisiin uudet Choice-jäätelöt. Täysin kasviperäiset ja maidottomat Tofuline- ja R-Ice-jäätelöt siirtyvät Choice brändin alle ja saavat viereensä uuden täyteläisen mantelimaitopohjaisen jäätelön. Vegaaniset jäätelöt eivät ole koskaan maistuneet näin hyvältä!

Ingman tuntee hymyn reseptin ja esittelee jäätelökesän 2017 parhaimmat herkut

Unilever tuo jälleen kesän jäätelöhetkiin suuren joukon herkullisia uutuuksia, jotka ilahduttavat jokaista jäätelön ystävää. Uutuuksissa maistuvat tänä kesänä suomalaisten tutkitut suosikkimaut salmiakista makeisiin marjoihin ja uusimmat kansainväliset trendit tummasta suklaasta kookokseen. Laktoosittomien jäätelöiden valikoiman laajentuminen, vegaaniset uutuudet ja markkinoille saapuvat luomujäätelöt varmistavat, että kaikki voivat nauttia jäätelöstä.

Takaisin ylös