Toggle Hae

Uutiset

Lue uutisia ja artikkeleita Unileverin toiminnoista ympäri maailman – seuraa myös päivityksiä siitä, miten edistymme Sustainable Living Plan-ohjelman tavoitteiden saavuttamisessa.

No Results

Valitsemillasi ehdoilla ei löytynyt tuloksia

Muuta valintojasi ja yritä uudelleen

Miksi riittävät vesivarannot on kaikkien ongelma

Unileverin President of Home Care kertoo jännittävistä innovaatioista, uudesta kumppanuudesta Alibaban kanssa, joka hyödyttää miljoonia sekä miksi huuhtelusta on tullut kuuma keskustelun aihe.

Makeiden tomaattien vettä säästävä salaisuus

Välimeren maissa tomaatinviljelijät kamppailevat ennalta arvaamattomien sateiden ja veden niukkuuden kanssa. Knorr on osallistunut yksinkertaisten työkalujen kustannuksiin joukkorahoituksella säästämään vettä ja auttamaan viljelykasvien menestymistä.

Otamme radikaalin askeleen palmuöljyn toimitusketjun läpinäkyvyydessä

Helmikuussa Unileveristä tuli ensimmäinen päivittäistavarayhtiö, joka paljasti julkisesti toimittajat ja tehtaat, joilta teemme hankintamme sekä suoraan että epäsuorasti. Tämä on tärkeä virstanpylväs jatkuvassa pyrkimyksessämme vastuullisempaan palmuöljyteollisuuteen.

Unilever sai CDP:ltä tunnustusta ympäristötoiminnasta

Unilever sai tunnustusta globaalina yritysmaailman kestävän kehityksen johtajana sijoittuen tänä vuonna CDP:n ilmasto-, vesi- ja metsäohjelmien A-listalle. CDP on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, joka julkaisee ympäristötiilinpäätöksiä sijoittajien, yritysten, kaupunkien, valtioiden ja alueiden ympäristövaikutuksista.

Unilever sitoutuu 100% sähköautojen käyttöön vuoteen 2030 mennessä

Unilever on ensimmäinen FMCG-organisaatio, joka liittyy The Climate Group -organisaation maailmaanlaajuiseen EV100-aloitteeseen. Tavoitteena on tuoda esiin tulevaisuuteen suuntautuneita yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet nopeuttamaan siirtymistä sähköajoneuvoihin ja tekemään sähkökuljetuksista "uuden normaalin" vuoteen 2030 mennessä.

Sanitaatiota Intian slummeihin

Sanitaatio on ihmisen perusoikeus. Valitettavasti 2,4 miljardilla ihmisellä ei silti ole käytössään kunnollista käymälää.

The secret to a perfect ‘green’ mushroom

August 2016: Unilever’s sustainable mushroom project in China recently picked up the Green Development Excellence Award at the 2016 Invest in Green Future Corporate Social Responsibility awards.

Takaisin ylös