Toggle Hae

  1. Home
  2. Uutiset
  3. Uutiset

Uutiset

Lue uutisia ja artikkeleita Unileverin toiminnoista ympäri maailman – seuraa myös päivityksiä siitä, miten edistymme Sustainable Living Plan-ohjelman tavoitteiden saavuttamisessa.

No Results

Valitsemillasi ehdoilla ei löytynyt tuloksia

Muuta valintojasi ja yritä uudelleen

Otamme radikaalin askeleen palmuöljyn toimitusketjun läpinäkyvyydessä

Helmikuussa Unileveristä tuli ensimmäinen päivittäistavarayhtiö, joka paljasti julkisesti toimittajat ja tehtaat, joilta teemme hankintamme sekä suoraan että epäsuorasti. Tämä on tärkeä virstanpylväs jatkuvassa pyrkimyksessämme vastuullisempaan palmuöljyteollisuuteen.

Viisi tärkeää Davosissa tekemäämme ilmoitusta

World Economic Forum tarjoaa meille mahdollisuuden edistää edunvalvonnassa asettamiamme tavoitteita sekä keskustella muutamista tärkeistä asioista, joita teemme ympäri maailmaa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kohti uutta muovitaloutta

Valtameret ovat maapallon elinehto. Ne kattavat yli kaksi kolmasosaa planeettamme pinnasta ja tuottavat yli puolet hapesta. Silti muovijäte roskaa niitä. Olemme Unileverillä siirtymässä kohti kiertotaloutta, joka auttaa ratkaisemaan ongelman.

Viisi tapaa vähentää ruokahävikkiä

Tiesitkö, että kolmasosaa kaikista tuotetuista elintarvikkeista ei syödä koskaan ja samanaikaisesti lähes 800 miljoonaa ihmistä kärsivät nälästä? Viimeisimmässä "Farm to Fork" -sarjassamme Liz Goodwin World Resources instituutista tutkii ruokahävikin suhteen voidaan tehdä.

Miksi suhtaudun intohimoisesti sukupuolien välisen kuilun sulkemiseen

World Economic Forum -organisaation marraskuussa julkaistu Gender Gap Report osoittaa, että sukupuolten välisen tasa-arvon parantaminen hidas mutta tasainen paraneminen viime vuosikymmenellä pysähtyi vuonna 2017. Katja Freiwald, joka johtaa naisten oikeuksien ja yhteistyön edistämistä kertoo mitä tämä tarkoittaa häntä henkilökohtaisesi.

Unilever sai CDP:ltä tunnustusta ympäristötoiminnasta

Unilever sai tunnustusta globaalina yritysmaailman kestävän kehityksen johtajana sijoittuen tänä vuonna CDP:n ilmasto-, vesi- ja metsäohjelmien A-listalle. CDP on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, joka julkaisee ympäristötiilinpäätöksiä sijoittajien, yritysten, kaupunkien, valtioiden ja alueiden ympäristövaikutuksista.

Takaisin ylös