OMO Pikkujätti Helsinki Cupin 40-vuotisjuhlaturnauksen pääyhteistyökumppani

Helsinki Cup on Suomen tunnetuin, perinteisin ja kansainvälisin nuorten ja lasten jalkapalloturnaus.

Tapahtuma on siis järjestyksessään jo 40. ja se järjestetään 5.-10.7.2015. Helsinki Cupin kansainvälisyys korostuu jälleen, kun turnaukseen osallistuu joukkueita peräti 11:stä eri maasta. Tämän vuoden ulkomaiset osallistujajoukkueet tulevat Belgiasta, Brasiliasta, Intiasta, Islannista, Ruotsista, Tansaniasta, Turkista, Venäjältä, Virosta ja Yhdysvalloista. Kaikkiaan turnauksessa pelataan noin 4000 ottelua

OMO Pikkujätti on Helsinki Cupin 40-vuotisjuhlaturnauksen nimi- ja pääyhteistyökumppani. Yli 20 000 jalkapalloilijaa saa aikaan aikamoisen pyykkivuoren, joten Unilever tuo turnaukseen hyödyllisen palvelun: OMO Pikkujätti –pesula palvelee turnauksen tapahtumatorilla Love the Ball Centerissä koko viikon ajan. OMO Pikkujätti –pesulassa pelivaatteet pestään puhtaaksi nopeasti ja tehokkaasti. OMO Pikkujätti on näkyvästi esillä myös pelikentillä Töölössä ja Käpylässä.

OMO Pikkujätissä on iso idea

OMO Pikkujätti on kaikkien aikojen tehokkain OMO-pyykinpesuaine, joka toimii vaikeisiinkin tahroihin myös viileämmissä 15-30 °C pesulämpötiloissa ja pikapesuohjelmilla. Tämä säästää energiaa ja jättää siten pienemmän hiilijalanjäljen. Koska OMO Pikkujätti on tehokas supertiiviste, vain alle kaksi ruokalusikallista OMO Pikkujättiä riittää yhden koneellisen pesuun. OMO Pikkujätillä peset enemmän.

Pallo on sinulla!

http://omopikkujatti.fi/

Lue lisää näistä aiheista

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä