Ingman – hymyn resepti on yksinkertainen

Suomen Sipoossa ja vuodesta 1979 valmistetut Ingman-jäätelöt suunnitellaan koko perheelle. Herkulliset pikkutuutit ja yhteisiin jäätelöhetkiin käyvät litran kotipakkaukset ovat arjen pieniä iloja, jotka sopivat kaikille, vauvasta vaariin.

Suomen Sipoossa ja vuodesta 1979 valmistetut Ingman-jäätelöt suunnitellaan koko perheelle. Herkulliset pikkutuutit ja yhteisiin jäätelöhetkiin käyvät litran kotipakkaukset ovat arjen pieniä iloja, jotka sopivat kaikille, vauvasta vaariin. Ingman tarjoaa myös paljon laktoosittomia vaihtoehtoja, jotta jokainen voi nauttia kermajäätelöstään hyvillä mielin. Kuten me sanomme, hymyn resepti on yksinkertainen.

Kesän uutuuksina kauppoihin ovat ilmestyneet laktoosittomat Ingman Unelma-tuutit: suklaa, lakritsi ja mustikka. Lisäksi uutuuksia on myös Ingman 1L kotipakkaukset, joissa yhdistyy kermajäätelö ja suomalaisten suosikkimarjat: Puutarhan mansikat, Metsän mustikat ja Valkoinen kuningatar.

Tänä kesänä Suomen tunnetuin jäätelönvalmistaja Ingman ja Suomen suosituin huvipuisto Linnanmäki yhdistävät voimansa ja tuovat hymyjä suomalaisiin perheisiin. Jokainen meistä voi antaa hymyn perheelle, joka ansaitsee iloisen päivän Ingman-jäätelöiden kanssa Linnanmäen Huvipuistoon Helsinkiin!

Perustelut, miksi kyseinen perhe ansaitsisi päivän Linnanmäellä, voi antaa osoitteessa www.ingman.fi Perustelujen mukaan lahjoitamme neljän rannekkeen lahjalähetykset sadoille perheille, jotka pääsevät mukaan Linnanmäen Huvipuistoon 19.9.2015.

Myös kaikkien ilmoittajien kesken arvotaan neljän hengen perhepaketteja iloiseen päivään. Voit osallistua kisaan myös jakamalla oma jäätelökuvasi ja käyttämällä #hymynresepti.

Kingis – Suurella sydämellä jo 35 vuoden ajan

Kingiksen suuri suklaasydän löysi heti tiensä suomalaisten suosioon tullessaan markkinoille keväällä 1980. 80-luvulla ihmiset hurmannut Kingis oli aikansa suurin jäätelöpuikko, jonka sisältä paljastui jopa 10 gramman suklainen sydän. Kingis on pysynyt suomalaisten sydämissä jo vuosikymmenten ajan ja nyt vuonna 2015 onkin aika juhlia 35-vuotiaan Kingiksen syntymäpäiviä!

Juhlavuoden kunniaksi Kingis-tuoteperhe laajenee. Kuluttajien toiveesta Kingis ja sen kuuluisa sydän saavat uuden muodon keksien täytteenä! Kingis Sandwich-keksien välissä maistuvat raikas vanilja- tai minttukermajäätelö sekä suklainen Kingis täyte. Kielen ja sydämen vievä Kingis Sandwich Minttu tai Vanilja on sopivan kokoinen välipala, jossa suklaisesta klassikkosydämestä voi nauttia uudessa muodossa.

Merkkivuoden kunniaksi suomalaisten rakastamat Kingis-maut pukeutuvat myös uuteen kääreeseen ja puikkoperhe kasvaa uudella pähkinäisellä maulla. Laktoositon Kingis Muru on rouhea yhdistelmä laktoositonta vaniljakermajäätelöä, suklaanmakuista kuorrutetta ja hasselpähkinämurua – suklaisella sydämellä totta kai.

Lue lisää näistä aiheista

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä