Unilever jäätelöiden markkinajohtaja

Unilever ohitti huhtikuussa Nestlén jäätelömarkkinoiden arvo-osuuksissa ottaen haltuunsa ykkössijan jäätelöiden markkinajohtajana Suomessa. Tämä käy ilmi Nielsenin HomeScan Finland kesäkuun analyysistä, jossa ero Unileverin hyväksi on 4,4, prosenttiyksikköä ensimmäisen kuuden kuukauden 2014 aikana. Unileverin kasvu jäätelömarkkinoilla on ollut jo reilun kolmen vuoden tasaisen nousujohteista.

- Ykkössija asetettiin tavoitteeksi, ja sen saavuttaminen on määrätietoisen työn tulos. Se on myös osoitus siitä, että jäätelövalikoimamme miellyttää suomalaisia ja olemme osanneet kuunnella kuluttajia oikealla tavalla. Kasvua haemme tulevaisuudessakin. Nyt kesä ja jäätelön syöminen pääsee kunnolla käyntiin helteiden saapuessa, iloitsee toimitusjohtaja Kalle Järvinen.

Unilever osti vuonna 2011 Ingmanin jäätelöliiketoiminnan vahvistaen asemaansa suomalaisilla jäätelömarkkinoilla. Nyt Unileverin valikoimaan Suomessa kuuluu vahvoja kotimaisia klassikkojäätelöitä kuten Jättis, Kingis, Ingman-tuutit sekä Ingman Creamy sekä kansainvälisiä huipputuotemerkkejä eli Magnum, Twister ja Carte d’Or.

Unilever on maailman suurin jäätelövalmistaja ja jäätelömarkkinoiden maailmanlaajuinen johtaja.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kalle Järvinen

Puh: 050 532 1003

Lue lisää näistä aiheista

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä