Axe Peace -kampanja

Axe Peace-kampanja painaa rauhanviestin unohtamattomasti mieliin. Samalla nuoria kannustetaan tekemään yksinkertaisia mutta vaikuttavia tekoja, joilla on myönteinen vaikutus heidän yhteisöissään sekä maailmaan, jonka he perivät.

Axe on kampanjaa varten solminut yhteistyösopimuksen Peace One Day-organisaation kanssa edistääkseen tietoisuuden lisäämistä ja rauhantekoja ennen 21 syyskuuta vietettävää Peace Day –päivää –väkivallattomuuden ja aselepojen vuosittainen tapahtuma, jonka ovat omaksuneet yksimielisesti kaikki Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenvaltiot.

“Insipiraatio Axe Peace “Make Love Not War” –kampanjan luomiseen lähti siitä ymmärryksesät, että kykyämme saattaa tytöt ja pojat yhteen voisi käyttää voimallisemmin ja saada sen avulla suurempi vaikutus aikaan”, sanoo Tomas Marcenaro, Axe-tuotemerkin globaali johtaja.

Tietoisuuden lisääminen

Kampanjan tv–mainos esitettiin ensimmäisen kerran Super Bowl-ottelun aikana 2 helmikuuta. Ottelu on yksi maailman eniten katsotuista tv-ohjelmista, ja sitä katsoo noin 100 miljoonaa katsojaa.

Katso mainos YouTubeLinkin kautta, linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Jeremy Gilley, Peace One Day-järjestön perustaja lisää: “Yhteistyösopimuksemme Axe-tuotemerkin kanssa saavuttaa ja inspiroi massiivista määrää nuoria, ja samalla tietoisuus rauhasta leviää.”

“Tietoisuuden lisääntyminen innostaa tekoihin ja teot saavat aikaan muutoksen. Olemme kunnitoitettuja, että Axe-tuotemerkki, joka saavuttaa miljoonat ihmiset vuosittain, tukee, inspiroi ja mahdollistaa uuden sukupolven rauhantekijöitä.”

“Lämmin, maskuliininen tuoksu”

Axe Peace- sarjan tuoksuprofiilin kehitti tunnettu tuoksuasiantuntija Ann Gottlieb. Tuoksussa yhdistyy tuore sitrus, muskottipähkinä ja seetripuu, jotka tarjoavat pojille kiehtovan, lämpimän ja maskuliinisen tuoksun.

Sarjaan kuuluvat body spray deodoranttispray, antiperspiranttispray, roll-on, shampoo, sekä suihkugeeli.

Lue lisää näistä aiheista

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä