World Heart Day

Maailman Sydänpäivä osa Billion Bettet Lives-ohjelmaa

Replace this image

Sydänsairauksien ehkäisemisellä on tärkeä rooli Sustainable Living Plan-ohjelman tavoitteiden saavuttamisessa eli auttamalla yli yhtä miljardia ihmistä parantamaan sydänterveyttään ja hyvinvointiaan. 

Ja mikä pahinta sydänsairaudet ovat lisääntymässä – vuoteen 2030 menneessä on odotettavissa, että 23 miljoonaa ihmistä kuolee vuosittain sydänsairauksiin.

Sydänsairauksia voidaan kuitenkin ehkäistä. Tekemällä pieniä muutoksia ruokavalioon ja elämäntapoihin merkitys terveyteen voi olla huomattava.

Sydänsairauksien ehkäisemisellä on tärkeä rooli Sustainable Living Plan-ohjelman tavoitteiden saavuttamisessa eli auttamalla yli yhtä miljardia ihmistä parantamaan sydänterveyttään ja hyvinvointiaan.

Kaikki Becel-levitteet sopivat terveelliseen ruokavalioon, koska niissä on paljonkerta- ja monityydyttymättömiä pehmeitä rasvoja. Becel-levitteet on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat pitää huolta sydämestään. Becel tuotteilla autamme ihmisiä pitämään huolta sydämistään.

Becel pro.activ-tuotteisiin on myös lisätty kasvisteroleja, joiden on tieteellisesti todettu alentavan pahan LDL-kolesterolin tasoa keskimäärin 7-10% jopa 2-3 viikossa, kun niitä käytetään osana terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa.*

Lisäksi Sydämesi Ikä -työkalumme auttavat kuluttajia ymmärtämään mikä on heidän sydämensä terveyden tila. Vuoteen 2020 mennessä kannustamme 100 miljoonaa ihmistä tekemään Sydämesi Ikä-testin.

Juhlistaaksemme Maailman Sydänpäivää 29 syyskuuta järjestämme sydänterveyteen liittyviä tapahtumia Unileverin tiloissa ympäri maailman osana Billion Better Lives-kampanjaa. Haluamme, että koko henkilökuntamme saa mahdollisuuden kokeilla eri tapoja miten he voivat pitää yllä hyvää sydänterveyttä.

  • Korkea kolesteroli on yksi sydänsairauksien riskitekijä. Sydänsairauksien riskitekijöitä on useita, ja on tärkeää kiinnittää huomiota niistä jokaiseen.

Lue lisää näistä aiheista

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä