Lika on hyvä asia

Me uskomme, että lika on hyvä asia. Tämä on ehkä hämmästyttävä lausunto yhtiöltä, joka tuottaa maailman johtavia pyykinpesutuotteita.

Lika on hyväksi

omo-s-new-initiative-to-help-10-million-children

Me rakastamme likaa, vaikka pyykinpesuaineiden kuten Vian ja Omon valmistajan suusta se saattaakin kuulostaa hieman oudolta. Me kuitenkin ymmärrämme, että jos ihmiset elävät täyttä ja aktiivista elämää, he eivät aina voi säilyä puhtaina.

Ei pelkkää puhetta

Ajatus siitä, että lika on hyvä asia, ei ole vain mainoslause. Se kertoo enemmänkin uskosta tiettyyn elämäntapaan. Ja me varmistamme, että meillä on tarvittava teknologia sanojemme takana seisomiseen.

Miten? Me lähdemme ulos neljän seinän sisältä ja tutkimme asioita käytännössä ymmärtääksemme paremmin, minkälaisia tahroja lapset (ja isommatkin ihmiset) voivat vaatteisiinsa saada. Olemme tehneet ympäri maailmaa omia tutkimuksiamme luodaksemme tahranpoistolle tieteellisen pohjan: mistä tahrat tulevat, mistä ne koostuvat ja miksi ne voivat olla vaikeita poistaa.

Vaivatonta puhdistusta

Seuraava vaihe on kehittää teknologiaamme, jotta pesuaineemme varmasti toimisivat käytännössä. Kehityksen ensimmäisessä vaiheessa kunkin tuotteen kaava optimoitiin uusien polymeerien ja pinta-aktiivisten aineiden yhdistelmällä, jotta tuotteilla voitaisi poistaa satoja tavallisia tahroja ilman esikäsittelyä. Uusi puhdistusjärjestelmä on suunniteltu liukenemaan erittäin nopeasti ja täydellisesti, jotta se voi imeytyä kankaan pintaan ja irrottaa ja poistaa lian viipymättä.

Likahiukkaset kiinnittyvät pesuveden ja pesuaineen seokseen, jotta ne voidaan helposti huuhdella pois ilman, että vaatteisiin jää jäämiä. Uuden teknologian pesuaineet ovat saatavana useissa eri tuotemuodoissa: jauheina, nesteinä, tabletteina ja kapseleina.

Puhdasta taskujen pohjia myöten

Toiseksi liitimme pesuaineisiimme poreteknologian, joka puhdistaa vaatteet hellävaraisesti myös taskujen sisältä, sillä sinnehän lapset usein säilövät pienet löytönsä.

Ranskassa uusissa Skip Actigel -tableteissa tämä on viety vielä pidemmälle käyttämällä ainutlaatuista patentoitua tekniikkaa: tahranpoistoaineita sisältävän geelin ja poreilevan ainesosan yhdistelmää. Nämä Actigel-tabletit liukenevat hyvin myös alhaisissa lämpötiloissa, joten saat puhdasta jälkeä jo 30 °C:n lämpötilassa.

Vaivatonta elämää

Kolmanneksi valikoimme huolellisesti pesuaineisiimme vain parhaat entsyymit. Entsyymit ovat luonnon omia tahranpoistoaineita, ja me toimimme yhteistyössä maailman johtavan entsyymiasiatuntijan Novozymesin kanssa selvittääksemme, mitkä entsyymit ovat erityisen otollisia lastenvaatteiden tahrojen poistoon.

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä