Milda bak

Helppoa leivontaa kauden hedelmistä ja marjoista

Voiko mikään kuulua paremmin kesään kuin leipoa läheisillesi kauden hedelmistä ja marjoista piirakkaa.

Meille pohjolan ihmisille valoisat kesäkuukaudet ovat todella tärkeitä. Toukokuusta syyskuuhun saamme nauttia auringosta ja kesästä, ja tämä tunne kantaa talven yli. Voiko siis mikään kuulua paremmin kesään kuin leipoa läheisillesi kauden hedelmistä ja marjoista piirakkaa.

Leipomisen pitää olla helppoa, ja mikä sen yksinkertaisempaa valmistaa kuin marjaisa tai hedelmäinen murupiirakka. Jos haluat lisää ideoita leipomiseen, löydät niitä sivustolta www.flora.fi

Tässä omenapiirakan ohje:

Täyte:

1 kg omenoita (noin 6 kpl)

puolikkaan sitruunan mehu

0,75 dl sokeria

1 tlk kanelia

Murupohja

3 dl vehnäjauhoja

1,5 dl sokeria

125 g Flora ruoka- tai leivontamargariinia/1,25dl juoksevaa margariinia

1 rkl juoksevaa margariinia vuokaan

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen ja voitele vuoka. Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat. Kuutioi omenat. Kaada sitruunanmehu sekä ripottele sokeri ja kaneli omenien päälle.

Sekoita kulhossa jauhot, sokeri ja margariini murupohjaa varten. Painele tasaiseksi taikinaksi, ja laita omenat taikinan päälle. Paista uunin alimmalla tasolla noin 25-30 minuuttia kunnes pohja on ruskistunut.

Tarjoile Flora Vanillan kera!

Flora on ollut osa suomalaisten arkea jo yli 40 vuotta. Jo vuodesta 1969 saakka Flora on ollut koko perheen rakastama ja luotettu kumppani ruoanlaitossa ja leivonnassa. Floran salaisuus on aina ollut hyvä maku, korkea laatu ja kätevä pakkaus. Ja itse asiassa nämä kulmakivet siivittävät Floran menestystä edelleenkin.

Sukupolvi toisensa jälkeen on luottanut Floran taikaan ruoanlaitossa ja leivonnassa. Lue lisää Florasta osoitteessa www.flora.fi

Lue lisää näistä aiheista

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä