Aistien tehoa

Hajuaistimme on 10 000 kertaa herkempi kuin makuaistimme, joten kannattaa varmistaa, että käytät sinulle sopivaa deodoranttia! Paljastamme hajuaistin todellisen tehon.

Uskomattomat aistimme

People-skipping-in-gym-class

Osoittaakseen hajuaistimme herkkyyden yhdysvaltalaiset tiedemiehet tekivät kokeen, jossa miehiä pyydettiin pitämään kainaloissaan lappuja kahdenlaista elokuvaa katsoessaan: komediaa ja kauhuelokuvaa. Kun naisia pyydettiin haistelemaan lappuja, he pystyivät erottamaan eri elokuvatyyppien aikana eritetyn hien.

Tuoksusi on ainutlaatuinen

On tärkeää muistaa, että ominaistuoksusi voi lisätä vetovoimaasi sinua ympäröivien ihmisten keskuudessa. Jokaisella meistä on ainutlaatuinen tuoksu, joka on kuin sormenjälki.

Tuoreet tutkimukset siitä, miten kehomme solut ovat kytköksissä ja vuorovaikutuksessa toisiinsa – tämä tieteenhaara tunnetaan nimellä järjestelmäbiologia – auttavat tutkijoita tunnistamaan, mallintamaan ja muuttamaan turvallisesti solujen toimintaa kehomme vähemmän miellyttävien toimintojen kuten hikoilun välttämiseksi.

Suihkuta enemmän, saat enemmän

Viime kädessä mieltymyksemme yhteen tuoksuun jonkin toisen sijaan liittyy tunteisiin, joita haju herättää. Tämä ei ole pelkkä teoria, vaan tieteellisesti todistettu realiteetti – nenän hajuhermot ovat suorassa yhteydessä aivojen tunteita ohjaavaan osaan eli limbiseen järjestelmään.

Siksi näkyvät mainoskampanjat, kuten miesten AXE-deodoranttien mainokset, joissa käyttäjiä kehotetaan suihkuttamaan enemmän saadakseen enemmän, perustuvat luotettavaan tieteelliseen tutkimukseen.

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä