Uutiset

Lue uutisia ja artikkeleita Unileverin toiminnoista ympäri maailman – seuraa myös päivityksiä siitä, miten edistymme Sustainable Living Plan-ohjelman tavoitteiden saavuttamisessa.

No Results

Valitsemillasi ehdoilla ei löytynyt tuloksia

Muuta valintojasi ja yritä uudelleen

Ongelma, jota ratkaisemme

Mr Green Africa-järjestön toimitusjohtaja Keiran Smith kertoo, miksi hän uskoo, että käsityksen jätteestä on muututtava ja miten muutos vaikuttaa myönteisesti yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Miksi vähemmän käteistä tarkoittaa parempaa elämää

Kolmasosa aikuisista ponnistelee ilman perusrahoituspalveluja, joilla varustautua torjumaan vaikeuksia ja säästää tulevaisuutta varten. YK: n alaisen Better Than Cash Alliance -järjestön Ruth Goodwin-Groen selittää, miksi siirtyminen käteisestä digitaalisiin maksutapoihin voi auttaa vähentämään köyhyyttä ja lisäämään osallistavaa kasvua.

Luottamus: avain edistykseen

"Luottamus on tärkein arvojemme ohjain." Toimitusjohtaja Paul Polman pohtii luottamuksen arvoa ja voimaa yritykselle, yhteiskunnalle ja planeetallemme

Mullistava teknologia voisi vähentää muovijätettä

Vuosittain maailmanlaajuisesti tuotetuista miljoonista tonneista PET-muovia kierrätetään vain pieni osa. Nyt Unileverin radikaalin uuden teknologian onnistuneen pilottiprojektin jälkeen voimme olla muutoksen kärjessä. Sanjeev Das, Unileverin Global Packaging Director for Dressings, kertoo meille innovaatiosta lisää.

Osaamisemme jakaminen ”viimeisen kilometrin” jakelutoiminnassa

Edullisten ja laadukkaiden tuotteiden toimittaminen vähäisiä palveluja tarjoavilla tai syrjäisillä paikoilla asuville miljardeille ihmisille tarjoaa valtavan mahdollisuuden innovatiivisille sosiaalisille yrityksille. Jaamme asiantuntemustamme heitä luomaan menestyksekkäitä jakelumalleja "viimeiselle kilometrille”.

Miksi riittävät vesivarannot on kaikkien ongelma

Unileverin President of Home Care kertoo jännittävistä innovaatioista, uudesta kumppanuudesta Alibaban kanssa, joka hyödyttää miljoonia sekä miksi huuhtelusta on tullut kuuma keskustelun aihe.

Makeiden tomaattien vettä säästävä salaisuus

Välimeren maissa tomaatinviljelijät kamppailevat ennalta arvaamattomien sateiden ja veden niukkuuden kanssa. Knorr on osallistunut yksinkertaisten työkalujen kustannuksiin joukkorahoituksella säästämään vettä ja auttamaan viljelykasvien menestymistä.

Vähäkalorista proteiinijäätelöä lisää kiitos! Uusi Breyers soveltuu välipalaksi ja terveelliseen herkutteluun

Korkeaproteiiniset tuotteet ovat kuuma ruokatrendi maailmalla. Suomeen maaliskuussa rantautuva proteiinijäätelö Breyers vastaa tähän trendiin täydellisesti. Se on jäätelön ystäville uusi kevyempi vaihtoehto, joka ei tee kompromisseja herkuttelun ja terveellisen elämäntavan välillä. Breyers sisältää paljon proteiinia ja runsaasti makua, mutta vähän kaloreita ja sokeria.

Otamme radikaalin askeleen palmuöljyn toimitusketjun läpinäkyvyydessä

Helmikuussa Unileveristä tuli ensimmäinen päivittäistavarayhtiö, joka paljasti julkisesti toimittajat ja tehtaat, joilta teemme hankintamme sekä suoraan että epäsuorasti. Tämä on tärkeä virstanpylväs jatkuvassa pyrkimyksessämme vastuullisempaan palmuöljyteollisuuteen.

Takaisin ylös