Siirry kohtaan sisältö

Kuusi tapaa, joilla vaikutamme innovaatioidemme avulla

Julkaistu:

Tavoitteemme kehittää suurempia ja vaikuttavampia innovaatioita tuotti yli €1 miljardia suuremman liikevaihdon v. 2021 verrattuna vuoteen 2020. Tässä muutama esimerkki.

Plate of food in the foreground with a jar of Hellmann’s vegan mayonnaise in the background.

Innovaatiot ovat tärkeä kasvun lähteemme. Suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme päivittäistuotteita, jotka tarjoavat todellista hyötyä kuluttajille. Vastaamme todellisiin tarpeisiin ja ongelmiin ja tarjoamme kestävämpiä ratkaisuja suorituskyvystä tinkimättä.

Olemme hiljattain omaksuneet uuden lähestymistavan innovaatioissamme. Kohdistamme toimintamme harvempiin ja entistä suurempiin innovaatiotoimintoihin ja keskitymme nopeimmin kasvaviin kuluttajaryhmiin ja jakelukanaviin.

Tämä merkitsee vahvempaa innovaatiosuppiloa suurimmille brändeillemme, jotka voivat muuttaa liiketoimintaansa, siirtyä korkealuokkaisempiin tuotteisiin ja päästä sisään nopeasti kasvaville markkinoille. Seuraavassa näistä vain muutamia esimerkkejä.

 1. Tehokkain deodoranttimme tähän mennessä

  80 % ihmisistä on pettynyt deodoranttiinsa, koska tavalliset antiperspirantit eivät pidä arjen kiireessä. Ongelman korjaamiseksi olemme tuoneet markkinoille tähän mennessä tehokkaimman deodoranttimme. Rexonan patentoitu teknologia suojaa hienhajulta 72 tunnin ajan. Se on mikroinnovaatio, jonka on kehittänyt yli 50 asiantuntijaa. Olemme deodoranttien maailmanlaajuinen kategoriajohtaja, ja Rexona – joka tunnetaan myös nimellä Degree and Sure – on maailman johtava deodoranttibrändi.

  Parempi Rexona
 2. Suolaton liemikuutio

  Suolaa syödään päivittäin yli kaksi kertaa enemmän kuin suositellaan, ja kuluttajien kiinnostus vähäsuolaisia elintarvikkeita kohtaan kasvaa nopeasti. Asiantuntijamme ovat kehittäneet Hollannissa sijaitsevassa Food Innovation Centerissä ensimmäiset suolattomat liemikuutiot. Perinteisesti suolan tehtävänä on muodostaa kuution rakenne ja pitää kaikki muut ainekset yhdessä.

  Kehittääkseen suolattoman liemikuution Knorrin T&K-tiimi suoritti tuhansia virtuaalikokeita useiden ainesosien yhdistelmillä löytääkseen optimaalisen maun, koostumuksen ja ravinnon tasapainon. Vuonna 2020 lanseerattu tuote on laajentunut jo kymmenelle markkina-alueelle ja on yksi esimerkki niistä monista toimista, joita suurin elintarvikebrändimme on edistänyt auttaakseen kuluttajia siirtymään terveellisempään ruokavalioon.

  Suolaton liemikuutio
 3. Suihkusaippua, joka pesee ja kosteuttaa

  Vuoden 2022 alussa Dove lanseerasi merkittävimmän tuoteparannuksensa kuuteen vuoteen - uuden Dove Body Wash -suihkusaippuan, jonka ihoa kosteuttava ja hoitava vaikutus on kliinisesti todistettu. Tuote perustuu patentoituun teknologiaan, ja sen äärimmäisen hellävarainen, mikrobiomia suojaava koostumus jättää ihon pehmeän ja hoidetun tuntuiseksi. Tämä tärkeimmän brändimme tuoteuutuus tarjoaa keskeisiä etuja kuluttajalle avainmarkkinoillamme. Koska tuote on lisäksi 98 % biohajoava, voidaan sanoa, että se on eräs kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä lanseerauksistamme.

  Pesevä ja kosteuttava suihkusaippua
 4. Kasvipohjaisten ainesosien suosio kasvaa

  Jotta maapallo selviytyisi väestönkasvusta ja ilmastonmuutoksesta, kaikkien ruokalistalla tulisi ehdottomasti olla enemmän kasvipohjaisia elintarvikkeita. Avainasemassa ovat nopeasti kasvavat ja premium-segmentit eli maidottomat ja vegaaniset tuotteet sekä lihankorvikkeet. Yksi erityisen onnistunut innovaatio on Hellmann's vegaanimajoneesi, joka on nyt saatavilla 33 markkina-alueella (ja lisää tulossa). Se on tällä hetkellä vegaanimajoneesien ykkönen Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Saksassa, Espanjassa, Ruotsissa, Kreikassa, Tšekin tasavallassa ja Alankomaissa. Eikä kasvipohjaisia ainesosia ole käytetty vain elintarvikkeissa. Olemme lisänneet 100 % uusiutuvia ja biohajoavia kasvipohjaisia polymeerejä myös pyykinpesuaineisiimme.

  Kasvipohjaisten ainesosien tarve
 5. Edistyksellinen tekniikka, joka mullistaa kauneudenhoidon

  Olemme viime vuosina kehittäneet yli 40 teknologiasta innovaatiota kauneudenhoidon Prestige -liiketoimintakategoriassamme, joka kasvaa nopeasti ja jonka liikevaihto oli miljardi euroa vuonna 2021. Yksi uusimmista innovaatioista on Hourglass Red 0. Se on ensimmäinen vegaaninen vaihtoehto kosmetiikassa eniten käytetylle karmiinille eli punaiselle pigmentille, joka on peräisin naaraskuoriaisista ja jonka valmistukseen tarvitaan 1000 hyönteistä yhtä huulipunaa kohden. Innovaation taustalla on monivuotinen kehitystyö, joka perustuu vahvasti digitaalisiin ja virtuaalisiin testeihin.

  Edistyksellisen tekniikan Hourglass
 6. Tärkeä lanseeraus nopeasti kasvavassa segmentissä

  Dove Hair Therapy on meille tärkeä lanseeraus premium-hair-segmentissä, joka kasvaa tällä hetkellä noin 30 %. Sen koostumus sisältää huippuluokan ihonhoitoaineosia (kuten hyaluronihappoa ja B3-vitamiinia), jotka takaavat ylivertaisen tehon kalliimpiin luksusbrändeihin verrattuna ja vähentävät hiusten katkeilua 97 % jo yhden käyttökerran jälkeen. Tuote lanseerattiin aluksi vain Yhdysvaltain markkinoille, ja nyt olemme tuomassa sen myös muihin maihin.

  Dove Hair Therapy
Takaisin alkuun