Siirry kohtaan sisältö

Field of crops bordering grassland lined with trees.

Miten kasvatamme raaka-aineitamme sopusoinnussa luonnon kanssa

Pelkkä luonnon suojelu ei riitä. Tarvitsemme reitin, joka vie luonnon, ilmaston ja ihmiset synergiaan. Uudet regeneratiivisen maatalouden periaatteemme auttavat meitä tässä.

Viimeisten kymmenen vuoden aikana olemme panostaneet kestävään maatalouteen tukeaksemme toimittajiamme hyvien käytäntöjen käyttöönotossa. Olemme saavuttaneet valtavan edistyksen, mutta kun haluamme todella pysäyttää maaperän pienenemisen, säästää vesivaroja, suojella luonnon monimuotoisuutta, parantaa ilmastonkestävyyttä ja parantaa toimeentuloa, tiedämme, että meidän on tehtävä enemmän.

Siksi julkistamme tänään uudistavan maatalouden periaatteemme. Ne ovat uusi lähestymistapa maatalouteen, joka toimii sopusoinnussa luonnon kanssa ja varmistaa pitkän aikavälin elinvoimaisuuden ja maaperän sitkeyden.

Unileverin hankintajohtaja Dave Ingram sanoo: “Useimmat Unileverin tuotteet ovat peräisin luonnosta, joten liiketoimintamme tulevaisuus liittyy erottamattomasti luonnollisten ympäristöjen säilyttämiseen ja uudistamiseen. Tällaiset aloitteet tekevät muutakin kuin hyödyttävät planeettaa. Menestyksekkääksi katsottuna ne myös hyödyttävät ja parantavat viljelijöiden, heidän perheidensä ja yhteisöjen toimeentuloa, mikä luo menestyksekkään syklin matkallemme kohti kestävää elämäntapaa. ”

Uudistava maatalous: asioiden vieminen aivan uudelle tasolle

Vuonna 2010 esittelimme kestävän maatalouden ohjeistuksemme, joka on ollut North Star kestävän hankintaohjelmamme ja tärkeä opas kestävään viljelyyn sadoilletuhansille toimittajille, pienviljelijöille ja pienviljelijöille.

Sen pohjalta lisäämme nyt uuden kerroksen käytäntöjä, joiden tavoitteena on toimia yhdessä luonnon kanssa sen uudistamiseksi. Regeneratiivisen maatalouden periaatteissamme määritellään viisi ensisijaista aluetta, joiden uskomme olevan kiireellisimpiä toimenpiteitä ja joilla voimme saavuttaa suurimman vaikutuksen.

Teorian toteuttaminen käytännössä

Jotta voimme saavuttaa tarvittavan muutoksen laajuuden ja nopeuden, teemme yhteistyötä viljelijöiden, toimittajien ja kumppaneiden kanssa eri maantieteellisissä ohjelmissa. Meille tärkeimmät viljelykasvit - kuten maitotuotteet, kasvikset, viljat, palmuöljy, soija, paperi ja pahvi, kookos, kaakao ja tee - ovat tärkeitä, koska ne vaikuttavat maaperään ja kasvihuonekaasuumme tai ihmisten jalanjälkeen. Tässä on vain muutama esimerkki käynnissä olevista ohjelmista.

"Tee vähemmän haitallista" -tilasta "tee enemmän hyvää" -tilaan

Jatkamme maailmanlaajuisten toimitusketjujen tukemista ja johtamista kohti kestävämpiä ja uusiutuvampia malleja. Tämä edellyttää, että kaltaisemme yritykset tekevät yhteistyötä hallitusten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa saavuttaakseen kestävän kehityksen ja tehdäkseen kestävästä elämäntavasta yleisen paikan.

Foods & amp; Refreshment -liiketoimintaryhmämme puheenjohtaja Hanneke Faber sanoo: “Ei riitä, että teemme vähemmän vahinkoa. Etsimme nyt tilaisuuksia tehdä enemmän hyvää. Mittakaavamme ja vaikutusvaltamme ansiosta meillä on tärkeä rooli planeettamme systeemisen muutoksen johtamisessa. ”