Siirry kohtaan sisältö

Vastuulliset tuotemerkit kasvavat - tässä on todiste

Julkaistu:

Ihmisten ja maapallon kannalta vastuullisesti toimivat tuotemerkit kasvoivat 69 prosenttia nopeammin kuin muu liiketoiminta viime vuonna. Nyt lupaamme, että tulevaisuudessa kaikki Unileverin tuotemerkit ovat vastuullisia.

אישה מבשלת, שתי נשים עם סינרים של מותג "קנור", אישה נוספת עם כובע וחולצה של "קנור"

Tavoite tukee liiketoimintaamme. Sisällyttämällä vastuullisuuden toimintamme kaikkiin osa-alueisiin pystymme toteuttamaan visiomme, jonka mukaan olemme kestävän liiketoiminnan globaali johtaja. Uusimmat tuloslukumme osoittavat, että asialla on huomattava merkitys liiketoimintamme menestykselle.

28 kestävää tuotemerkkiämme, jotka pyrkivät edistämään ihmisten ja maapallon kannalta myönteistä kehitystä, kasvoivat 69 prosenttia nopeammin kuin muu liiketoimintamme vuonna 2018. Kasvu vuodesta 2017 oli 46 prosenttia. Nämä tuotemerkit tuottivat 75 prosenttia kokonaiskasvustamme.

Man helping girl using Vaseline product

69%Kestävät tuotemerkkimme kasvoivat 69 prosenttia nopeammin kuin muu liiketoimintamme vuonna 2018.

Unileverin seitsemän suurinta brändiä eli Dove, Knorr, Persil/Omo, Rexona, Lipton, Hellmann’s ja Wall’s (joka tunnetaan myös nimillä Ola, Algida, Kibon ja Langnese eri puolilla maailmaa) kuuluvat kestäviä elintapoja tukeviin Sustainable Living Brands -tuotemerkkeihin. Näiden tuotteiden määrä myös kasvaa tasaisesti.

Meillä on ilo kertoa että viime vuonna elintarvike- ja virvokemerkkimme Calvé ja Bango, kauneudenhoitomerkkimme Closeup ja kodinhoitotuotteemme Wheel liittyivät Sustainable Living Brands -tuotemerkkien joukkoon edistämään aktiivisesti niiden tavoittelemia asioita. Ja lisää on tulossa.

חומר ניקוי מונח על יד כיור מטבח
Tulevaisuudessa kaikki Unileverin tuotemerkit ovat vastuullisia. Alan Jope, CEO Unilever

Toimitusjohtaja Alan Jope totesi äskettäin Pariisissa järjestetyssä Deutsche Bank Global Consumer -konferenssissa pitämässään puheessa, että: “Mielestämme tulokset osoittavat selvästi, että vastuulliset tuotemerkit kasvavat. Me uskomme siihen vahvasti ja olemme jopa valmiit lupaamaan, että tulevaisuudessa kaikki Unileverin tuotemerkit ovat vastuullisia.

Hän lisäsi: “Tuotemerkkien, kuten Doven, Vaselinen, Seventh Generationin, Ben & Jerryn ja Brooke Bondin tekemä mahtava työ osoittaa, miten valtava merkitys tuotemerkeillä voi olla ympäristöön liittyvän tai sosiaalisen ongelman käsittelyssä. Mutta pelkkä puhe ei riitä. On ratkaisevan tärkeää, että tuotemerkit ryhtyvät toimeen ja osoittavat sitoumustaan muutoksen aikaansaamiseksi.”

Takaisin alkuun