Siirry kohtaan sisältö

12 erinomaisella tavalla myönteistä vaikutusta 2017

Julkaistu:

Innovatiivisesta teknologiasta jätteidenkierrätykseen sekä naisyrittäjyyden lisäämiseen - tässä 12 loistavaa tapaa, joilla vaikutimme vuonna 2017

Children playing on a swing

Vuoden 2017 päätyttyä on aika katsoa mitä muutoksi olemme saaneet aikaan. Jotkut niistä ovat paikallisia, jotkut ovat globaaleja, jotkut muuttaneet yhteisön elämää ja jotkut vaikuttavat myönteisesti planeettamme ja ympäristön resurssien kestävyyteen. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

1. Olemme sitoutuneet 100% kierrätettäviin muovipakkauksiin vuoteen 2025 mennessä

Ellen MacArthur -säätiön mukaan vain 14 prosenttia maailmanlaajuisesti käytetyistä muovipakkauksista päätyy kierrätykseen, kun 40 prosenttia päätyy kaatopaikoille ja kolmasosa haavoittuviin ekosysteemeihin. Vuonna 2017 sitoudumme varmistamaan, että kaikki muovipakkauksemme ovat täysin uudelleenkäytettäviä, kierrätettäviä tai kompostoitavia vuoteen 2025 mennessä, ja kehotimme FMCG-teollisuutta tekemään samoin.

Lue lisää sitoumuksestamme

2. Kerromme avoimemmin tuotteidemme sisällöstä

Loimme verkkosivuston, joka tarjoaa ihmisille enemmän tietoa tuotteistamme mitä löytyy pakkausmerkinnöistä, kuten tavastamme kehittää turvallisia tuotteita, ainesosatyyppien selityksiä ja vastauksia tavallisiin kysymyksiin. Kaikki nämä ovat avainasemassa kuluttajien luottamuksen saavuttamiseksi.

Lue mitä Kodin ja henkilökohtaisen hygienian tuotteemme sisältävät

3. Lisää voimaa naisten mahdollisuuksiin

Loimme verkkosivuston, joka tarjoaa ihmisille enemmän tietoa tuotteistamme mitä löytyy pakkausmerkinnöistä, kuten tavastamme kehittää turvallisia tuotteita, ainesosatyyppien selityksiä ja vastauksia tavallisiin kysymyksiin. Kaikki nämä ovat avainasemassa kuluttajien luottamuksen saavuttamiseksi.

Lue mitä Kodin ja henkilökohtaisen hygienian tuotteemme sisältävät

4. Vauhditimme #unstereotype -toimintaa

Niin yhteiskunnallisen muutoksen hyödyntäminen kuin naisten vaikutusvallan lisääminenkin ovat myös taloudellisesti järkevää. Esimerkiksi tuotemerkit Dove, Sunlight ja Radiant auttavat naisia pääsemään mukaan liiketoimintaan.

Lue lisää miten Dove, Sunight ja Radiant lisäävät naisten mahdollisuuksisa

Koko toimialan on oltava halukas uudistamaan tapamme markkinoida, rekrytoida, kehittää ja johtaa.

Aline Santos, EVP, Global Marketing and Head of Diversity and Inclusion

5. Älyteknologia säästää vettä, aikaa ja vaivaa

Pyykinpesu käsin vie runsaasti aikaa ja vettä. Sunlight-pyykinpesuaineen ainutlaatuinen SmartFoam-tekniikka huuhtoutuu pois jopa puolella huuhtelumääristä verrattuna nykyisiin tuotteisiin.

Lue lisää SmartFoamista

6. Kehitimme mullistavan kierrätysteknologian

Kehitimme radikaalin kierrätysprosessin, jossa voidaan käsitellä miljardeja eri teollisuudenaloilla tuotettuja muovipusseja ml. omamme. Kahdeksan vuoden investointien ja tuotekehityksen jälkeen päätimme jakaa sen myös kilpailijoillemme.

Lue lisää CreaSolv®-teknologiasta

CreaSolv® is a registered trademark of CreaCycle GmbH

7. Menestys palmuöljyssä Indonesiassa

Asiantuntijakumppanien kanssa autoimme 63 pienyrittäjää – joista19 on naisia - saamaan Sustainable Palm Oil (RSPO) -sertifikaatin. He ovat nyt ensimmäinen itsenäinen öljypalmunviljelijäryhmä koko Indonesian Pohjois- Sumatran maakunnassa, joka on akkreditoitu.

Lue lisää miten tuemme öljypalmun viljelijöitä

Saavuttaaksemme visiomme markkinoiden muuttamisesta kestävän kehityksen mukaisenpalmuöljyn viljelyksi, pienviljelijöiden osallisuus on välttämätöntä.

Tiur Rumondang, Indonesia Country Director, RSPO

8. Sitouduimme 100 % sähköautoihin

Olimme ensimmäinen FMCG-organisaatio, joka liittyi Climate Group-järjestön EV100-globaaliin aloitteeseen. Sen tavoitteena on tuoda esiin tulevaisuuteen suuntautuneita yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet nopeuttamaan sähköautoihin siirtymistä ja tekemään sähkökuljetuksesta "uuden normaalin" vuoteen 2030 mennessä

Lue lisää sitoumksestamme

9. Liityimme kuljetusalan vallankumoukseen

Aloimme käyttämään Digital Freight Matching -sovellusta, joka sopii yrityksille, jotka tarvitsevat pieniä kuljetusyrityksiä kuljettamaan tavaroita. Sovellus etsii ylimääräistä kapasiteettia omaavia kuljetusyrityksiä. Sen avulla saadaan järkevämpiä ja tehokkaampia toimituksia tavalla, joka on parempaa ympäristölle ja parantaa myös yrittäjien toimeentuloa.

Lue lisää miten osallistumme vallankumoukseen

Haluan antaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden aloittaa elämänsä samalta viivalta, joka on turvallinen ja rakastava, missä he ovat terveitä ja saavat mahdollisuuden oppia. Olen ylpeä siitä, että Kidogo tekee sen.

Hesham AbdulWahab, HR Director, Saudi Arabia

10. Otimme valtavan askeleen sukupuolten erojen kaventamisessa

Jeddahissa sijaitsevan Saudi-Arabian tehtaamme ensimmäiset paikalliset naiset - 11 koneoperaattoria ja yksi työnjohtaja - ovat alkaneet operoimaan tuotantolinjaa. Tämä on tärkeä askel Unileverille sekä maan edistymiselle.

Lue lisää Saudi-tehtaamme monimuotoisuudesta

11. Palkitsimme inspiroivan nuoren yrittäjän

Sabrina Natasha Habib kruunattiin voittajaksi yli 1300 osallistujan joukosta Unilever Young Entrepreneurs -kilpailussa vuonna 2017. Hänen perustetumansa edullisen lastenhoitopalvelun verkosto sekä työllistää että mahdollistaa kenialaisten naisten työssäkäynnin tarjoamalla turvallisen ja innostavan lastenhoitopalvelun alle 1 US dollarilla päivässä.

Lue lisää Kidogosta

Haluan antaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden aloittaa elämänsä samalta viivalta, joka on turvallinen ja rakastava, missä he ovat terveitä ja saavat mahdollisuuden oppia. Olen ylpeä siitä, että Kidogo tekee sen.

Unilever Young Entrepreneur 2017, Sabrina Natasha Habib, Co-founder, Kidogo

12. Julkaisimme ihmisoikeusraportin

Ihmisoikeuspäivänä julkaisimme ihmisoikeusraporttimme pyrkimyksistämme sisällyttää ihmisoikeudet toimintaamme maailmanlaajuisesti. Raportti käsittelee meille tärkeitä ihmisoikeuskysymyksiä sekä antaa päivityksen siitä, mikä on tapamme kehittää niitä tulevaisuudessa.

Lue lisää edistyksestämme

Takaisin alkuun