Siirry kohtaan sisältö

Sustainable Living Brands -tuotemerkit kasvun ajureina

Julkaistu:

Kun yli 60 % viime vuoden kasvustamme tuli Sustainable Living Brands -tuotemerkeistämme, on entistä selvempää, että kuluttajat rakastavat tuotemerkkejä, joilla on vahva merkitys.

Woman holding a Global Goals sign

Kuluttajat sanovat, että he haluavat käyttämiensä tuotteiden tekevän maailman paremmaksi. Muuttaako tämä tahtotila ostokäyttyäytymistä?

Tutkimustemme – ja tuloksemme – mukaan vastaus on ”kyllä”.

Tillväxt för hållbarhet

Vuonna 2016 yli 60 % kasvustamme perustui tuotemerkkeihin, joita kutsumme nimellä Sustainable Living Brands. Ne kasvoivat 50% nopeammin kuin muu liiketoimintamme. Näillä tuotemerkeillä on keskeinen rooli Sustainable Living Plan (USLP) -ohjelmassamme. Lue lisää viimeisimmästä raportistamme (PDF 3.3 MB) miten edistymme suhteessa tavoitteisiimme.

Olemme listanneet seuraavksi muutamia asioita näistä tuotemerkeistä, joilla on suuri merkitys liiketoiminnassamme ja yhteiskunnassa, ja joita et ehkä ole tiennyt.

Ei vähäinen asia kuluttajillemme tai meille

Osa suurimmista kotitalouksien tuotemerkeistämme kuuluu Sustainable Living Brands -tuottemerkkeihin. Itse asiassa 18 johtavasta 40 tuotemerkistämme kuuluu tähän ryhmään, joita ovat esimerkiksi Knorr, Dove, Omo, Hellmann's, Lipton ja Rexona.

Ja kuluttajat pitävät niistä. Viimeisimmän kyselyn mukaan kolmannes ihmisistä ostaa tuotemerkkejä vastuullisuuden perusteella, ja 21% harkitsee tekevänsä niin. Mikä tärkeintä, näin eivät toimi pelkästään millenniaalit. Ilmiö näkyy kaikissa ikäluokissa. Lisäksi tämä ajattelu on voimakkainta kehittyvillä markkinoilla, joilla liiketoiminnastamme on 60%.

Yli 60% kasvustamme perustui vuonna 2016 our Sustainable Living Brands -tuotemerkkeihin.

Palkkiot saattavat olla valtavia

Sustainable Living Brands -tuotemerkeissä yhdistyy voimakas merkityksellisyys tuotteisiin, jotka edistävät ainakin yhden USLP-tavoitteemme saavuttamista. Palkkio tästä saattaa olla valtava. Ei pelkästään ihmisille ja planeetallemme, mutta myös tuotemerkeillemme. Vastuullisten kuluttajatuotteiden markkinat voivat ylittää arvoltaan 2.5 biljoonaa US dollaria.

Vaikutus on suuri...ja kohta vielä suurempi

Siitä lähtien kun lähdimme luokittelemaan Sustainable Living Brands -tuotemerkkejä vuonna 2014 niiden vaikutus kasvuumme on lähti rakentumaan. Nopeasti. 2015 näiden tuotemerkkien osuus oli vaikuttava 46%. 2016 luku kohosi vielä suuremmaksi eli 60%:iin.

Arvo ja arvot

Tuotemerkkimme vaikuttavat ympäristöön ja miljooniin arvoketjuun kuuluviin ihmsiin. Kun kuluttajat yhdistetään tähän merkityksellisyyteen tuotemerkkimme kasvattavat myyntiään sekä markkinaosuuksiaan.

Lue lisää edistyksestämme USLP -tavoitteiden suhteen (PDF 3.3 MB), sekä tuotemerkeistämme Vaseline, Hellmann's ja Dove.

Takaisin alkuun