Siirry kohtaan sisältö

Mitä Kodin ja Henkilökohtaisen hygienian -tuotteemme sisältävät

Julkaistu:

Kirjoittanut David Blanchard

Tekonologiajohtaja David Blanchard kertoo työstä, jolla ansaitsemme ja ylläpidämme kuluttajien luottamuksen tuotteisiimme.

About the author

David Blanchard

David Blanchard

Chief R&D Officer

Teknologiajohtajana David on vastuussa tuotekehityksen keskeisestä roolista
Unileverin kestävän kehityksen mukaisessa kasvussa.

Businesspuhuja Seth Godin on tunnettu yrittäjille tarjoamistaan käytännön läheisistä neuvoistaan. Yksi lainaus todella jäi mieleeni. Hän sanoi: "Ansaitse luottamus, ansaitse luottamus, ansaitse luottamus. Sitten voit huolehtia lopuista. "

Se on vahvasti sanottu – ja tämä ajatus johtaa ja on keskeisellä sijalla työssämme Unileverillä.

Kuluttajien luottamuksen ansaitseminen ja ylläpitäminen ei ole helppo tehtävä. Se on jatkuvaa työtä.

Tuoreessa maailmanlaajuisessa Edelman Trust Barometer -kyselyssä pyydettiin ihmisiä ympäri maailmaa arvioimaan luottamustaan neljään toimiijaan - mediaan, kansalaisjärjestöihin, hallituksiin ja yrityksiin.

Vuoden 2017 tuloksia ei ollut helppo lukea. "Maailmanlaajuisesti emme ole koskaan aikaisemmin raportoineet laskua kaikkien neljän toimijan osalta", raportti paljasti.

Kuitenkin raportti tarjosi myös tavan edistyä, koska 58% vastaajista sanoi luottavansa yrityksiin, jos ne osoittaisivat kuuntelevansa kuluttajia.

Merkittävässä osassa ansaitaksemme kuluttajien luottamuksen on kuunnella mitä kuluttajat odottavat liiketoiminnaltamme ja tuotteiltamme.

David Blanchard

Kuluttajien luottamuksen ansaitseminen

Merkittävässä osassa ansaitaksemme kuluttajien luottamuksen on kuunnella mitä kuluttajat odottavat liiketoiminnaltamme ja tuotteiltamme.

Lisäksi tiedämme, että ostopäätökseen vaikuttaa paljon kuluttajien luottamus tuotteidemme ainesosiin.

Uskomme, että tarjoamalla tietoa avoimesti ”Tuotteidemme sisältö” -sivustolla auttaa kuluttajia valitsemaan heille oikean tuotteen.

Tämä on tärkeä osa kuluttajien luottamuksen rakentamisessa tuotemerkkeihimme, ja olemme kuluttajien ja muiden sidosryhmien kanssa säännöllisesti vuorovaikutuksessa ymmärtääksemme näiden odotuksia.

Monet ihmiset erityisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa ovat kertoneet, että he haluavat tietää enemmän ainesosista, joita käytämme Kodin ja Henkilökohtaisen hygienian -tuotteissa helppokäyttöisellä työkalulla ja ymmärrettävällä tavalla.

Siksi loimme verkkopohjaisen alustan nimeltä ”Tuotteidemme sisältö”. Tavoitteena on luoda jokaiselle markkinallemme oma sivusto. Ensimmäiseksi sivusto lanseerattiin Isossa-Britanniassa, USA:ssa, Saksassa ja Alankomaissa.

Tavoitteena on tarjota sivustolla ihmisille enemmän tietoja kuin mitä löytyy tuoteselosteesta, kuten esimerkiksi Unileverin tavasta kehittää turvallisia tuotteita, selityksiä ainesosatyypeistä ja vastauksia kuluttajien yleisiin kysymyksiin.

Olemme tehneet paljon työtä tehdäksemme palvelusta helppokäyttöisen ja ymmärrettävän.

Tässä on yksi esimerkki hajusteainesosalistastamme (yksi nenällesi tutuista tuoksuista, jos pidät sitrustuoksuista Kodin ja Henkilökohtaisen hygienian-tuotteissa):

Sitronellaöljy eli Citronellol, kukkainen ruusutuoksu, jossa on hieman sitrushedelmien vivahteita. Tämä tuoksu esiintyy luontaisesti monissa kasveissa kuten ruusussa ja sitruunaruohossa.

Saat lisätietoja tuoksuallergeeneista

Euroopassa löytyy jo merkintä tuotteista säädösten mukaisesti, jos ne sisältävät ainesosia 26 luetteloidusta hajusteallergeenista. Sivustolta löytyy myös hakutyökalu, jolla allergiset ihmiset voivat hakea ja helposti tunnistaa tuotteet, joita ovat heille sopivia.

Lisäksi tänä vuonna esitämme kaikki hajusteainesosat, jotka ylittävät 0,01% (100 partikkelia miljoonassa) tuoteformuloissamme laskettuna yksittäisen tuotteen perusteella.

Unilever ei neuvottele kuluttajien luottamuksesta – se on itsestään selvää, ja se sisältää luottamuksen ihmisiimme, tehtäväämme, tuotteisiimme ja käyttämiimme ainesosiin. Jatkamme työtämme säilyttääksemme sen jatkossakin.

Lue lisää ”Tuotteidemme sisältö

Takaisin alkuun