Siirry kohtaan sisältö

Zendium

Zendium vahvistaa suun luonnollista vastustuskykyä ja tekee suusta terveemmän.

Zendium logo
Billede af Zendium Classic tandpasta

Zendium vahvistaa kehon luonnollista puolustusmekanismia, jotta jokaisella olisi mahdollisimman terve suu. Kun pidämme huolta kehostamme, emmekä taistele sitä vastaan, suumme pystyy huolehtimaan itsestään myös silloin, kun se on kaikkein haavoittuvaisin. Vahvistamalla suun luonnollista puolustuskykyä tarve käyttää voimakkaita koostumuksia vähenee. Tarjoamme hellävaraista mutta tehokasta suunhoitoa kaikille.

Uraauurtava mikrobiologi tohtori Henk Hoogendoorn haastoi bakteerien torjuntaan perustuvan suunhoidon jo vuonna 1969. Hänen edistyksellinen työnsä suun mikrobiomin tasapainottamiseksi johti Zendiumin kehittämiseen, jonka koostumus tukee suun luonnollisen puolustusmekanismin toimintaa.

Vuonna 1969 Hoogendoorn kyseenalaisti antibakteeristen tuotteiden hyödyt ja paljasti uuden totuuden. Hänen havaintonsa muutti tieteellistä ajattelutapaa suun terveydestä. Hoogendoornin tutkimusten mukaan suun luonnolliset entsyymit ja proteiinit suojelevat suuta huonojen bakteerien aiheuttamilta haitoilta.

Perinteisesti suunhoidossa käytettyjen antibakteeristen aineiden sijaan Zendium on kaikkien aikojen ensimmäinen hammastahna, joka sisältää samoja entsyymejä ja proteiineja, joita suusi käyttää suojaamaan itseään haitallisten bakteerien vaikutuksilta. Se suojaa suuta samalla tavalla kuin luonto on tarkoittanut.

Zendiumin ainutlaatuinen koostumus on suunniteltu hellävaraiseksi. Se ei sisällä SLS-vaahdotusainetta, joka voi ärsyttää ikeniä ja posken sisäpintaa. Huolella valitut ainesosat tehostavat suun luonnollista puolustuskykyä. Ne tukevat suun herkkää ekosysteemiä ja suojaavat sitä.

Zendiumin teho on kliinisesti todistettu. Tutkimukset osoittivat, että Zendium lisäsi 14 viikossa suuta luonnollisesti suojaavien hyvien bakteerien määrää ja vähensi haitallisia bakteereja. Zendium toimii sopusoinnussa kehosi kanssa suojaten sitä luonnollisesti, ei taistellen sitä vastaan.

Ota Unileveriin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymys

Jos sinulla on kysymys tai kommentti liittyen Zendiumiin, Ota meihin yhteyttä

Takaisin alkuun