Siirry kohtaan sisältö

Rexona

Rexona - It won’t let you down

Rexona logo
Rexona Blue logo

Rexona-antiperspirantit on suunniteltu toimimaan yhtä tehokkaasti kuin sinäkin. Me Rexonalla haluamme tietää entistä enemmän hikoilusta ja työmme tulokset ohjaavat kaikkia tuoteinnovaatioitamme.

Motionsense™ -teknologiamme inspiraationa toimivat ihmiskehon liikkeet. Maximum Protection -tuotteemme auttavat todistetusti liialliseen hikoiluun silloin kun tarve on suurin. Invisible-sarjamme taas auttaa suojaamaan vaatteitasi valkoisilta ja kellertäviltä tahroilta. Olit siis vuorikiipeilemässä, juoksemassa bussipysäkille, pitämässä esitystä pomolle tai matkalla treffeille, voit luottaa siihen, että sinulla on tehokas suoja hikoilua vastaan.

Maximum Protection-antiperspirantti

Älä huolehdi, kaikki sujuu hyvin, ei hätää. Joskus on vaikeaa tuntea olonsa varmaksi, erityisesti silloin, kun on kyse hikoilusta. Luonnollisesti kaikki ihmiset hikoilevat. Kaikki eivät kuitenkaan hikoile samalla tavalla. Jotkut meistä hikoilevat voimakkaasti, jopa hallitsemattomasti. Jotkut meistä haluavat olla täysin vapaita hienhajusta ja elää hyvää elämää ilman hikoilun ja tahmeiden kainaloiden aiheuttamaa stressiä. Käyttämällä Rexona Maximum Protection -antiperspiranttia se on mahdollista. Mikään ei pysäytä sinua. Ei edes hikoilu.

Rexona on kehittänyt mullistavan Defence+-teknologian, joka vähentää liiallista hikoilua ja pitää kainalosi kuivana ja raikkaana koko päivän. Se muodostaa ihollesi mikrosuojan, joka suojaa sinua hienhajulta 96 tunnin ajan. Fiksua. Tiesitkö, että runsaasti aktiivisia ainesosia sisältävä, liiallista hikoilua ehkäisevä antiperspiranttimme on kolme kertaa vahvempi kuin tavallinen antiperspirantti?

Se on kehitetty tarjoamaan parasta mahdollista suojaa erityisesti silloin, kun sitä eniten tarvitset — vaikka joka päivä. Kaikkein tehokkain antiperspiranttimme antaa suojan hikoilua vastaan ja jättää iholle ihanan raikkaan tunteen joka tilanteessa. Mikään ei pidättele sinua. Ei ääni päässäsi, ei kuumuus, ei stressi, ei mikään.

Antiperspiranttimme hienostuneet, piristävät tuoksut kestävät pitkään. Taattua raikkautta? Kyllä. Ja sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavanasi.

Rexona Maximum Protection, ja tunnet, ettei mikään voi pysäyttää sinua. Se ei jätä sinua pulaan.

Ota Unileveriin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymys

Jos sinulla on kysymys tai kommentti liittyen Rexonaiin, Ota meihin yhteyttä

Takaisin alkuun