Siirry kohtaan sisältö

Pepsodent

Jokainen hymy on tärkeä

Pepsodent logo
Pepsodent Lahjoita hymy kampanja

Olemme välittävä kannustaja, joka innostaa ja voimaannuttaa jokaista pitämään mahdollisimman hyvää huolta suustaan. Emme ole tuomitseva määräilijä, joka käskee huoltajat ja perheet noudattamaan tiukkoja sääntöjä. Missiomme on edistää suun terveyttä ympäri maailmaa, jotta ihmiset voivat päästää valloilleen hymynsä voiman.

The Pepsodent Company perustettiin Chicagossa 1915. Yhtiö aloitti Pepsodent-hammastahnan tuotannon, ja siitä tuli nopeasti USA:n johtava tuotemerkki. Alkuperäisen tahnan koostumus sisälsi pepsiiniä, ruoansulatusta edistävää ainetta, joka oli suunniteltu hajottamaan ja sulattamaan hampaiden pinnalla olevaa plakkia. Yrityksen ja tuotteen nimi "Pepsodent" on peräisin tästä ainesosasta.

Viisi vuotta lanseerauksen jälkeen tuotetta ryhdyttiin viemään Britanniaan, jossa sen suosio kasvoi tasaisesti. Vuoteen 1932 mennessä kysyntä oli noussut jo niin suureksi, että hammastahnaa kannatti alkaa valmistaa paikallisesti. Tuotanto aloitettiin Park Royalissa Lontoossa.

Pepsodent on Suomen markkinoiden johtava suuhygieniamerkki. Tarkoituksemme on poistaa ehkäistävissä olevat suun sairaudet, jotta jokainen voi päästää valloilleen hymynsä voiman. Toteutamme tavoitettamme panostamalla innovaatioihin, yhteistöihin paikallisten toimijoiden kanssa sekä koulutusohjelmiin.

Ota Unileveriin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymys

Jos sinulla on kysymys tai kommentti liittyen Pepsodentiin, Ota meihin yhteyttä

Takaisin alkuun