Siirry kohtaan sisältö

LUX

Lux tarjoaa laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan

Lux logo

Lux on vuodesta 1925 lähtien luonut tuotteita naisille, jotka nauttivat kauneudesta. Tarjoamme heille edulliseen hintaan laadukkaita tuotteita, jotka on rakennettu nautinnon ja modernin glamourin ympärille.

Tuotefilosofiamme

Tuotteemme ovat täydellinen sekoitus elegantteja, maailman parhaiden hajusteasiantuntijoiden valmistamia tuoksuja ja ihoa helliviä ainesosia. Ne saavat ihon hehkumaan, jättävät pitkäaikaisen tuoksun ja ilahduttavat aisteja tarjoten ylellisen hemmotteluhetken.

Lux-tuoksut

Ylelliset tuoksut ovat aina olleet Lux-tuotteiden ytimessä. Vuosien varrella olemme tehneet yhteistyötä maailmanluokan hajusteasiantuntijoiden kanssa toimittaaksemme elegantteja, tunnusomaisia tuoksuja, joita naiset haluaisivat käyttää.

Vastuullisuus

Lux on sitoutunut suojelemaan kaunista planeettaamme, jolla elämme, koska luonnon resurssit ovat perusta kauneustuotteille, jotka hemmottelevat meitä. Pyrimme jatkuvasti vaikuttamaan positiivisesti vähentämällä muovin kulutustamme, hankkimalla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotteissamme käytettäviä luonnollisia ainesosia ja parantamalla toimeentuloa paikallisyhteisöille, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Ota Unileveriin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymys

Jos sinulla on kysymys tai kommentti liittyen LUXiin, Ota meihin yhteyttä

Takaisin alkuun