1. Etusivu
  2. ...
  3. Tutustu tuotemerkkeihin
  4. Unilever Food Solutions
Unilever Food Solutions logo

Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions – hyvää palvelua ja parempia makuelämyksiä

Olemme työskennelleet ruoan parissa Suomessa 1900-luvun alusta ja edustamme maailman tunnetuimpia brändejä, kuten Knorr, Hellmann's, Maizena, Maille, Flora ja Lipton. Tuoteportfoliossamme on Pohjoismaissa lähes 300 tuotetta, ja työskentelemme tiiviisti 74 maassa yksityisistä ravintoloista hotelliketjuihin ja henkilöstöruokaravintoloihin.

Autamme kokkeja ympäri maailmaa valmistamaan maistuvia ja terveellisiä aterioita. Haluamme olla eturintamassa luomassa huomisen kestävää keittiötä ja ruokapalvelualaa jo tänään. Tuotteiden lisäksi tarjoamme palveluita, joilla asiakkaamme voivat muun muassa hallita ruokahävikkiä, pienentää hiilijalanjälkeä sekä laskea ja vertailla raaka-ainekustannuksia. Reseptimme ja tuotekehityksemme huomioivat allergeenit ja ravitsemussuositukset.

Kokeilta kokeille ja ruoka-alan ammattilaisille

Hyödynnämme asiakastuntemustamme auttaaksemme kokkeja ja ruokapalveluiden ammattilaisia ymmärtämään ihmisten muuttuvia makutottumuksia. Autamme asiakkaitamme valmistamaan maukasta, ravitsevaa ja tasalaatuista ruokaa. Laajasti verkostoituneet kokkimme tuovat asiakkaan ulottuville makuja maailman joka kolkasta.

Takaisin ylös