Siirry kohtaan sisältö

The Vegetarian Butcher

Sacrifice Nothing

The Vegetarian Butcher logo

Ainoa teurastaja, jota sekä ihmiset että eläimet rakastavat. Kutsumme kaikki lihanystävät mukaan kaikkien aikojen suurimpaan ruokavallankumoukseen!

Mies vallankumouksen takana. Jaap Korteweg. Mies, joka perusti The Vegetarian Butcherin. Hänen oli tarkoitus seurata vanhempiensa jalanjälkiä ja tulla maanviljelijäksi, kunnes hänen päässään oleva provosoiva ääni alkoi käskeä häntä irtautumaan perheensä perinnöstä ja aloittamaan epätavanomaisia viljelytekniikoita: ekologista maataloutta ilman karjaa. Niin alkoi hänen kasvipohjainen vallankumouksensa ja lähitulevaisuudessa hän johtaisi uutta lihaliikettä.

Vuonna 1998 Jaap tajusi, että asioiden oli muututtava. Sikarutto ja hullun lehmän tauti levisivät Alankomaissa, ja Jaapilta kysyttiin, voiko hänen sipuleille ja porkkanoille tarkoitetussa jääkaapissaan säilyttää tuhansia ruhoja. Jaap kuvitteli mielessään, miten ruhoja olisi joka puolella, ja tajusi, että eläinten käsittelyn oli muututtava. Jaap kuvitteli aina huolehtivansa eläimistä tilallaan ekologisessa ympäristössä, jossa eläinten elämänlaatu olisi tärkeintä. Ajatus näiden eläinten teurastamisesta lihaa varten jätti happaman maun hänen suuhunsa.

Mutta Jaap rakasti silti lihaa ja sen koostumusta. Hän halusi edelleen syödä lihaa, mutta hän ei enää halunnut uhrata eläimiä halunsa vuoksi. Siitä alkoi hänen lihavallankumouksensa, jossa mitään ei uhrata - ei eläimiä, ei makua eikä yhteisöllisyyttä. Mutta vallankumous ei ole mitään ilman ihmisiä. Tässä sinä astut mukaan. Kehotamme maailman lihan ystäviä yhdistymään. Olemaan rohkeita. Olemaan uhraamatta mitään. Ja iskemään hampaansa tulevaisuuden lihaan.

Ota Unileveriin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymys

Jos sinulla on kysymys tai kommentti The Vegetarian Butcher, Ota meihin yhteyttä

Takaisin alkuun