Siirry kohtaan sisältö

OMO

Ole tiukka tahroille – ja ystävällisempi ympäristölle.

Omo logo
OMO hoitaa likaiset ja tahraiset vaatteet.

Uskomme, että kaikki voivat vaikuttaa myönteisesti maailmaan, jossa elämme. Ihmisluonto on sellainen. Tämä saattaa tarkoittaa, että matkan varrella syntyy hiukan sotkua, mutta ei se haittaa, sillä lika on hyväksi. Autamme nuoria ja heidän perheitään kaikkialla maailmassa yhdistämään voimansa ja rakentamaan tulevaisuutta, jota me kaikki haluamme sekä planeetallemme että yhteiskunnallemme. Voimme saavuttaa mitä tahansa, kun toimimme yhdessä.

Me Omolla uskomme, että jokainen tahra on merkki tärkeästä kokemuksesta – mutatahrat kertovat seikkailuista, ruohotahrat tutkimusmatkoista ja hedelmätahrat uusista löydöistä. Rohkaise lapsia sotkemaan hauskoilla aktiviteeteillamme, jotka auttavat kasvattamaan iloisia, terveitä ja itsevarmoja lapsia. Me autamme hoitamaan likaiset vaatteet.

Ympäristöystävällisyys

Pyykinpesu kuluttaa luonnonvaroja ja tuottaa jätettä, joten pesutottumuksillamme voi olla suuri merkitys ympäristölle. Siksi olemme sitoutuneet ympäristön huomioimiseen sekä tuotteidemme valmistusmenetelmissä että niiden käyttötavoissa. Tämä tarkoittaa että 37% tahranpoistoaineista ovat kasvipohjaisia ja pullo on valmistettu 97% kierrätysmuovista.

Ota Unileveriin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymys

Jos sinulla on kysymys tai kommentti liittyen OMOiin, Ota meihin yhteyttä

Takaisin alkuun