Siirry kohtaan sisältö

Dove

Let's Change Beauty

Dove brand logo
A group of Dove women

Tervetuloa Doven todellisen kauneuden maailmaan. Olemme halunneet tehdä kauneudesta itseluottamuksen lähteen jo yli kymmenen vuoden ajan. Kauneutta eivät määritä muoto, koko tai väri – se on sitä, että olet paras versio itsestäsi. Autenttinen. Ainutlaatuinen. Todellinen.

Visiomme:

Me uskomme, että kauneuden tulisi olla itsevarmuuden eikä ahdistuksen lähde. Siksi me haluamme auttaa maailman naisia kehittämään myönteisen suhteen omaan ulkonäköönsä, kohentamaan itsetuntoaan ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Maailmanlaajuinen tutkimuksemme osoittaa:

Vain 4 % maailman naisista pitää itseään kauniina*, ja omaan ulkonäköön liittyvä ahdistus alkaa jo nuorena. Kuusi kymmenestä tytöstä on niin huolissaan ulkonäöstään, että se vaikuttaa heidän arkeensa* – he eivät käy uimassa, urheilemassa, lääkärillä tai koulussa eivätkä ilmaise mielipiteitään.
Me haluamme kaiken ikäisten tyttöjen ja naisten kokevan kauneuden itsevarmuuden eikä ahdistuksen lähteeksi. Jos tytöt ja naiset jättävät osallistumatta arkielämän, koko yhteiskuntamme kärsii. Siksi me haluamme auttaa naisten seuraavaa sukupolvea kehittämään myönteisen suhteen omaan ulkonäköönsä – kohentamaan itsetuntoaan ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Dove Itsetuntohanke:

Itsetuntohanke perustettiin vuonna 2004 auttamaan naisten seuraavaa sukupolvea kasvamaan onnellisiksi ja itsevarmoiksi omasta ulkonäöstään. Hanke tarjoaa itsetuntokoulutusta 8–17-vuotiaille nuorille (erityisesti tytöille) oppituntien, nuorten työpajojen ja vanhemmille suunnattujen verkkomateriaalien kautta.

Haluamme tavoittaa 250 miljoonaa nuorta itsetuntokoulutusten kautta:
Meidän tavoitteenamme on tavoittaa yli 250 miljoonaa nuorta itsetuntokoulutuksillamme vuoden 2030 loppuun mennessä. Edistystä tapahtuu, ja olemme tavoittaneet tähän mennessä yli 60 miljoonaa nuorta – mutta monet tytöt odottavat meitä vielä. Jokainen voi osallistumalla projektiin auttaa rakentamaan tyttöjen kehollista itsevarmuutta ja itsetuntoa, jotta he saavuttaisivat täyden potentiaalinsa.

Kumppanuudet:

Kaikki itsetunto-ohjelmalle on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa. Heillä on paras tietämys tyttöjen kehonkuvaan ja käytännön arkitodellisuuteen liittyvistä asioista. Työskentelemme myös kumppaniorganisaatioiden kanssa, joilla on samat päämäärät. Kumppanimme auttavat meitä kehittämään vaikuttavia materiaaleja ja jakamaan niitä niin monille tytöille kuin mahdollista.

Me uskomme, että kauneuden tulisi olla itsevarmuuden eikä ahdistuksen lähde. Siksi me haluamme auttaa maailman naisia kehittämään myönteisen suhteen omaan ulkonäköönsä, kohentamaan itsetuntoaan ja saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Lähteet:

*The Real Truth About Beauty: Revisited. Global review commissioned byt Dove, 2010

Ota Unileveriin yhteyttä, mikäli sinulla on kysymys

Jos sinulla on kysymys tai kommentti liittyen Doveiin, Ota meihin yhteyttä

Takaisin alkuun