Toggle Hae

  1. Etusivu
  2. ...
  3. Keitä me olemme
  4. Unileverin visio

Unileverin visio

Visiomme on kasvattaa liiketoimintaamme ja samalla erottaa ympäristöjalanjälkemme kasvustamme ja kasvattaa myönteistä sosiaalista vaikutustamme.

Merkityksellisyys

Liiketoimintaamme on aina vienyt eteenpäin merkityksellisyyden tunne, punainen lanka, joka yhdistää meidät yritysten perustamiseen ja niiden sosiaalisen tehtävän parantaa terveyttä, hygieniaa ja toimeentuloa yhteisöissään.

Uskomme edelleen, että liiketoiminnan on vaikutettava myönteisesti maailman kohtaamiin haasteisiin, ja että tämä on ainoa tapa, jolla liiketoiminta menestyy. Vuonna 2009 otimme käyttöön kestävän kasvun Kompassi-strategian, joka määrittää tavoitteemme rakentaa pitkän ajan kestävän kasvun liiketoimintasuunnitelma.

Kestävän kehityksen tavoitteet

 Unilever Sustainable Living Plan -ohjelma , joka otettiin käyttöön vuonna 2010, on suunnitelma tämän strategian saavuttamiseksi. Jatkamme työtämme saavuttaaksemme kunnianhimoiset tavoitteemme, jotka olemme asettaneet itsellemme ympäristövaikutuksemme puolittamiseksi, miljardin ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi ja miljoonien toimeentulon edistämiseksi.

Kasvatamme liiketoimintaamme vahvuuksiemme pohjalta – yhdistämällä laajuutemme ja asiantuntijuutemme asiakastuntemukseemme eri markkinoilla, jotta voimme edelleen tarjota ihmisten haluamia ja tarvitsemia tuotemerkkejä ja palveluita. Kestävä liiketoimintamallimme vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään ja pienentää ympäristövaikutustamme, ja pyrimme saamaan näistä vaikutuksista entistä suurempia. Näemme jo nyt merkkejä siitä, että tämä vahvistaa liiketoimintaamme edistämällä kasvua ja luottamusta ja vähentämällä riskejä ja kustannuksia.

Takaisin ylös