Toggle Hae

  1. Etusivu
  2. ...
  3. Keitä me olemme
  4. Unileverin johto

Unileverin johto

Toimintamallimme on suunniteltu tuottamaan entistä nopeampia päätöksiä. Lue lisää johtajistamme, ylimmistä toimihenkilöistämme ja Unileverin johtoryhmästä.

No Results

Valitsemillasi ehdoilla ei löytynyt tuloksia

Muuta valintojasi ja yritä uudelleen

Paul Polman

Paul Polman Chief Executive Officer

Paul Polman on toiminut Unileverin pääjohtajana vuodesta 2009. Hänen johdollaan Unileverillä on kunnianhimoinen visio erottaa kokonaan kasvu ympäristöjalanjäljestä ja kasvattaa positiivista sosiaalista vaikutusta Unilever Sustainable Living Plan -ohjelman avulla.

Graeme Pitkethly

Graeme Pitkethly Chief Financial Officer

Graeme Pitkethly, talousjohtaja (Chief Financial Officer), nimitettiin Unilever N.V.:n ja Unilever PLC:n johtokuntiin toimitusjohtajaksi huhtikuussa 2016.

Dr. Marijn Dekkers

Dr. Marijn Dekkers Chairman, Unilever N.V. ja PLC

Dr. Marijn Dekkers nimitettiin Unileverin hallituksen puheenjohtajaksi huhtikuussa 2016. Hän on myös Unileverin Compensation Committeen ja Nominating and Corporate Governance Committeen jäsen.

Nils Andersen

Nils Andersen Non-Executive Director

Nils Andersen nimitettiin Unileverin hallituksen jäseneksi (Non-Executive Director) huhtikuussa 2015. Hän on myös Unileverin Compensation Committeen jäsen.

Laura Cha

Laura Cha Non-Executive Director

Laura Cha nimitettiin Unileverin hallituksen jäseneksi (Non-Executive Director) toukokuussa 2013. Hän on myös Unileverin Corporate Responsibility Committeen ja Nominating and Corporate Governance Committeen jäsen.

Vittorio Colao

Vittorio Colao Non-Executive Director

Vittorio Colao nimitettiin Unileverin hallituksen jäseneksi (Non-Executive Director) heinäkuussa 2015. Hän on myös Unileverin Compensation Committeen jäsen.

Ann Fudge

Ann Fudge Non-Executive Director

Ann Fudge nimitettiin Unileverin hallituksen jäseneksi (Non-Executive Director) toukokuussa 2009. Hän on myös Unileverin varapuheenjohtaja ja Senior Independent Director sekä Unileverin Compensation Committeen puheenjohtaja.

Dr. Judith Hartmann

Dr. Judith Hartmann Non-Executive Director

Dr. Judith Hartmann nimitettiin Unileverin hallituksen jäseneksi (Non-Executive Director) huhtikuussa 2015. Hän on myös Unileverin Audit Committeen jäsen.

Mary Ma

Mary Ma Non-Executive Director

Mary Ma nimitettiin Unileverin hallituksen jäseneksi (Non-Executive Director) toukokuussa 2013. Hän on myös Unileverin Audit Committeen jäsen.

Strive Masiyiwa

Strive Masiyiwa Non-Executive Director

Strive Masiyiwa nimitettiin Unileverin hallituksen jäseneksi (Non-Executive Director) huhtikuussa 2016. Hän on myös Unileverin Compensation Committeen jäsen.

Takaisin ylös