Toggle Hae

  1. Etusivu
  2. ...
  3. Keitä me olemme
  4. Tutustu Unileveriin

Tutustu Unileveriin

Joka päivä 2,5 miljardia ihmistä käyttää Unileverin tuotteita näyttääkseen hyvältä, tunteakseen olonsa hyväksi ja saadakseen elämästään enemmän irti – ja näin he antavat meille ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa parempaa tulevaisuutta.

Unileverin logo deodoranttitehtaan sisäänkäynnillä Meksikon Jiutepecissa

Kestävän kehityksen mukaisten elintapojen edistäminen

Yli 400 tunnetun tuotemerkin valikoimallamme meillä on erityislaatuinen asema olla osana ihmisten elämää ympäri maailmaa.

Kuluttajien etsiessä ravitsemuksellisesti tasapainoisia elintarvikkeita tai herkullisia jäätelöitä, edullisia hygienisia saippuoita, ylellistä shampoota tai arkipäivän kodinhoitotuotteita, on todennäköistä, että he valitsevat jonkin meidän tuotemerkeistämme. Seitsemällä kymmenestä kotitaloudesta ympäri maailman on vähintään yksi Unileverin tuote, ja maailman johtavien kotitaloustuotteiden merkkivalikoimaamme kuuluvatkin muun muassa Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s ja Omo. Kuluttajien paikallisiin tarpeisiin suunniteltuja tuotemerkkejämme ovat esimerkiksi Blue Band, Pureit ja Suave.

Kaikkien tuotemerkkiemme tarkoituksena on taata, että ne edistävät liiketoiminnallemme asettamiamme tavoitteita; tehdä kestävän kehityksen mukaisista elintavoista osa luontaista arkea.

Kestävän kehityksen liiketoimintasuunnitelma

Haluamme liiketoimintamme kasvavan, mutta tiedostamme, että kasvu ihmisten tai ympäristön kustannuksella ei ole hyväksyttävää eikä kaupallisesti kannattavaa. Kestävä kasvu on ainoa hyväksyttävä malli liiketoiminnallemme.

Unilever Sustainable Living Plan -ohjelma (USLP) on liiketoimintamallimme keskiössä. Se määrittää sen, miten erotamme kasvumme ympäristövaikutuksestamme ja samalla kasvatamme myönteistä sosiaalista vaikutustamme.

USLP-suunnitelmallamme on kolme suurta tavoitetta:

  • Autamme yli miljardia ihmistä parantamaan terveyttään ja hyvinvointiaan. 
  • Puolitamme tuotteidemme ympäristöjalanjäljen. 
  • Hankimme sata prosenttia maatalousraaka-aineistamme kestävästi sekä edistämme ihmisten toimeentuloa koko arvoketjussamme.

Yhteistyöllä rakennamme valoisampaa tulevaisuutta

Tiedämme, että tuotteidemme on oltava kestävästi tuotettuja niiden elinkaaren jokaisessa vaiheessa, ei vain tehtaissamme. Se tarkoittaa yhteistyötä ulkoisten toimijoiden kanssa, mukaan luettuna toimittajamme, kuluttajat, hallitukset, kansalaisjärjestöt ja muut yritykset, jotta saamme aikaan suuria muutoksia, joita maailmamme suurimpien haasteiden kohtaaminen edellyttää.

Takaisin ylös