Säilöntäaineet

Nimensä mukaisesti säilöntäaineet auttavat säilyttämään tuotteet hyvinä. Käytämme säilöntäaineita tuotteissamme estääksemme bakteerien, hiivan ja homeen kasvua. Luonnossa säilöntäaineet auttavat kasvien, ihmisten ja eläinten solujen puolustamisessa. Vastaavasti säilöntäaineilla on tärkeä rooli tuotteidemme turvallisuuden ja laadun varmistamisessa. Ilman säilöntäaineita tuotteemme voisivat alkaa haista epämiellyttäviltä, vaihtaa väriä tai homehtua.

Skin care

Arvioimme jokaisen tuotteemme erikseen, jotta voimme valita juuri kyseiseen tuotteeseen parhaiten sopivan säilöntäaineen tai eri säilöntäaineiden yhdistelmän. Arvioinnissa otetaan huomioon esimerkiksi tuotetyyppi, miten tuotetta käytetään sekä missä sitä säilytetään. Esimerkiksi ihorasvoja arvioitaessa tarkastelemme, pilaantuuko rasva siitä, että sitä otetaan toistuvasti sormilla.

Noudatamme kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä. Niiden lisäksi suoritamme omia turvallisuusarviointejamme ja seuraamme aiheeseen liittyvää tieteellistä tutkimusta. Käytämme säilöntäaineita vain tarpeen mukaan, ja valvomme tarkasti tuotteissamme käytettyjen säilöntäaineiden määrää. Näin voimme varmistaa, että säilöntäaineiden käyttö on turvallista ja vastuullista.

Ymmärrämme, että osa ihmisistä haluaa välttää tiettyjä säilöntäaineita. Toisinaan voimme valmistaa erityisesti heitä varten tuotteita, jotka eivät sisällä kyseisiä säilöntäaineita.

Seuraavista osioista voit lukea lisää säilöntäaineista, joihin liittyviin kysymyksiin saamme useimmin vastata: parabeenit, metyyli-isotiatsolinoni (MI), formaldehydin vapauttajat ja fenoksietanoli.

Yleisimpiä kysymyksiä kuluttajiltamme

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä