Vaseliini

Vaseliini (petrolatum) on yleinen kosmetiikkatuotteissa ja henkilökohtaisissa hoitotuotteissa käytetty raaka-aine.

Petroleum Jelly

KOMENTAJA ROBERT PEARY, JOKA TUNNETAAN ENSIMMÄISENÄ POHJOISNAVAN SAAVUTTANEENA HENKILÖNÄ, OTTI VUODEN 1909 TUTKIMUSRETKELLEEN MUKAANSA VASELINE®-VOIDETTA SUOJATAKSEEN SILLÄ IHOAAN, KOSKA VASELIINI EI JÄÄDY.

Vaseliini poikkeaa kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta monista muista voiteista ja rasvoista, jotka saattavat vain jäädä ihon pinnalle tai vaihtoehtoisesti imeytyä ihoon liian nopeasti.

Unileverin ainutlaatuinen Vaseline®-voide parantaa kuivaa ihoa sitomalla kosteutta ja luomalla ihon pinnalle suojaavan kerroksen. Sitomalla ihoon kosteutta Vaseline® auttaa ehkäisemään sen hilseilyä ja kuoriutumista ja nopeuttaa ihon luonnollista parantumisprosessia.

Vaseliinia sisältäviä henkilökohtaisia hoitotuotteita on todistetusti jo pitkään käytetty turvallisesti, ja Vaseline® on ollut lukuisien perheiden kylpyhuoneiden luottotuote jo yli 145 vuoden ajan. Nykyään Vaseline® on kolmeen kertaan puhdistettua, ja sitä käytetään monissa suojaavissa ja ennaltaehkäisevissä valmisteissa aina kauneustuotteista vauvanhoitotuotteisiin.

Vastauksia asiakkaidemme kysymyksiin

Mistä vaseliinia saadaan?

Aikanaan 1800 luvun puolivälissä Yhdysvaltain ensimmäisillä öljykentillä ahkeroineet työläiset havaitsivat, että öljynporaustorneihin muodostui voidemaista ainetta, ja he alkoivat käyttää sitä hoitavana voiteena haavoihin ja palovammoihin. Kemisti Robert Chesebrough keksi, miten tämä aine, vaseliini, voitiin tislata entistä kevyemmäksi ja puhtaammaksi. Hän toi kehittämänsä uuden tuotteen markkinoille nimellä Vaseline®. Vaseline®-voiteesta on sittemmin tullut erittäin suosittua, sillä sitä voidaan käyttää sekä sellaisenaan että muiden kosmetiikkatuotteiden ja henkilökohtaisten hoitotuotteiden ainesosana.

Onko Unileverin vaseliinia sisältävien henkilökohtaisten hoitotuotteiden käyttäminen turvallista?

Kyllä. Käyttämämme vaseliini on erittäin puhdasta, ja se täyttää lääkeaineille asetetut standardit. Se on tehokasta, kattavasti tutkittua ja turvallista säännöllisessä käytössä. Tätä näkemystä tukevat lukuisat sääntely- ja terveysviranomaiset mukaan lukien Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA). Virasto vastaa elintarvikkeiden ja lääkkeiden turvallisuudesta Yhdysvalloissa, ja se on hyväksynyt vaseliinin käsikaupassa myytäväksi ihonhoitotuotteeksi.

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä