Yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen tuotteidemme ainesosista

Meiltä kysytään usein ainesosista, joita valikoimiimme kuuluvat kodinhoitotuotteet ja henkilökohtaisen hygienian tuotteet sisältävät. Esimerkkejä kysymyksistä: Miksi tuote sisältää jotakin tiettyä ainesosaa? Miten se vaikuttaa? Onko se turvallista minulle, perheenjäsenilleni ja ympäristölle? Joskus meiltä kysytään myös, miksi emme käytä joitakin tiettyjä ainesosia.


Fragrances in our products
Hajusteet

Monet haluavat käyttää hajusteita. Käytämme niiden valmistuksessa laadukkaita ainesosia, jotka täyttävät Kansainvälisen hajusteliiton (IFRA) asettamat maailmanlaajuiset standardit.

Lisätietoja
We use preservatives to help protect our products from bacteria, yeasts and moulds.
Säilöntäaineet

Käytämme säilöntäaineita tuotteissamme estääksemme bakteerien, hiivan ja homeen kasvua. Luonnossa säilöntäaineet auttavat kasvien, ihmisten ja eläinten solujen puolustamisessa.

Lisätietoja
Mangrove plants
Hiovat muovirakeet

Lopetimme hiovien muovirakeiden käytön tuotteissamme vuonna 2014, kun heräsi huoli mikromuovien kertymisestä meriin ja järviin.

Lisätietoja
worlds largest family Vim
Silikonit

Monet ominaisuuksista, joista ihmiset sanovat erityisesti pitävänsä hoitotuotteissa, muun muassa hiusten hoitoaineiden vaikutuksesta syntyvä silkinpehmeä pinta ja roll-on-deodoranttien tasainen liuku, saadaan aikaan silikonien avulla.

Lisätietoja
worlds largest family Vim
Natriumhypokloriitti

Tuotteemme auttavat ehkäisemään bakteerien muodostumista ja pitämään kodit ja työpaikat puhtaina ja raikkaina. Olemme käyttäneet natriumhypokloriittia kodinhoitotuotteissamme jo vuosikymmenien ajan, sillä se on tehokas ja nopeasti vaikuttava desinfiointiaine, jolla voidaan torjua monia pieneliöitä, kuten bakteereita ja viruksia.

Lisätietoja

Lisää eniten kysytyistä aiheista löydät alta

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä