Mitä tuotteita hajusteallergiasta kärsivät henkilöt voivat käyttää?

Kerro mille olet allerginen, niin etsimme tuotteet, jotka sopisivat sinulle.

Näin autamme allergioista kärsiviä ihmisiä

Tältä sivulta saat kattavasti tietoa ihoallergioista. Neuvomme myös, miten voit tunnistaa itsellesi mahdollisesti sopivat tuotteet.

Jotkin ainesosat voivat aiheuttaa muutamille ihmisille allergisia reaktioita. Teemme parhaamme, jotta tuotteemme sisältävät mahdollisimman vähän tällaisia ainesosia. Jotkin ainesosat ovat niiden vaikutuksen vuoksi niin tärkeitä, ettei niitä voida jättää pois, ja niistä on hyötyä useimmille kuluttajille.

Valitsemme tuotteidemme ainesosat seuraavien kolmen seikan perusteella: ihmisten mieltymykset, omat turvallisuustarkastuksemme sekä niiden maiden lainsäädäntö, joissa tuotteitamme markkinoidaan.

Ymmärrämme, että allergeeneista tiedottaminen on tärkeää sille pienelle prosentuaaliselle joukolle ihmisiä, jotka saattavat olla yliherkkiä tietyille ainesosille. Siksi kerromme selkeästi, mitä tuotteemme sisältävät.

Mitä tuotteita voin käyttää, jos olen allerginen?

Jotkut ihmiset voivat olla allergisia tietyille hajusteiden ainesosille. Tästä syystä olemme luoneet tietokannan, jonka avulla kukin voi etsiä itselleen mahdollisesti sopivia tuotteita.

Jos tiedät, mille hajusteen ainesosalle olet allerginen, voimme näyttää luettelon sinulle mahdollisesti sopivista tuotteista. Jos olet allerginen usealle ainesosalle, varmista sopivia tuotteita etsiessäsi, etteivät ne sisällä mitään kyseisistä ainesosista. Koska kaupoissa saattaa olla saatavilla samaa tuotetta useassa eri muodossa, tarkista ainesosaluettelo aina huolellisesti myös tuotepakkauksesta.

Alla oleva ainesosaluettelo sisältää hajusteiden allergeenit, jotka ovat sääntelyn alaisia EU:ssa. Tuotteidemme sisältämät allergeenit on lueteltu niiden etiketissä olevassa ainesosaluettelossa. Nyt voit kuitenkin etsiä sopivia tuotteita myös alla olevan työkalun avulla.

Jos et ole varma, oletko allerginen jollekin hajusteen ainesosalle, pyydä neuvoja pätevältä terveydenhoidon ammattilaiselta.

Valitse ainesosa, jolle olet allerginen ja tuotemerkki, jota haluat käyttää.

No Results

Valitsemillasi ehdoilla ei löytynyt tuloksia

Muuta valintojasi ja yritä uudelleen

Kerro meille, mille olet allerginen, niin näytämme, mitkä tuotteet voivat sopia sinulle. Jos olet allerginen usealle ainesosalle, varmista sopivia tuotteita etsiessäsi, etteivät ne sisällä mitään kyseisistä ainesosista.

Hakutyökalumme sisältää allergeenit, joita ihotautilääkärit yleensä testaavat mahdollisesti allergioista kärsiviltä potilailta.

Kaikki ihoallergioista ja kodinhoitotuotteiden ja henkilökohtaisten hoitotuotteiden sisältämistä ainesosista

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke

Kaikki [tällä] verkkosivustolla oleva sisältö (mukaan lukien teksti, kuvat tai muunlainen sisältö) on luotu vain tiedotustarkoituksiin. Sisällön ei ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen antamia neuvoja, diagnooseja tai hoitoja. Käänny aina lääkärin tai muun pätevän terveydenhoitopalvelujen tarjoajan puoleen, jos sinulla on kysyttävää terveydentilastasi. Älä jätä kysymättä neuvoja terveydenhoidon ammattilaiselta tai viivytä neuvojen kysymistä tältä verkkosivustolta lukemiesi tietojen vuoksi.

Takaisin ylös

SEURAA MEITÄ

Teemme aina mielellämme yhteistyötä kestävään kehitykseen perustuvan tulevaisuuden rakentamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä meihin ja asiantuntijoihimme ympäri maailman.

Ota yhteyttä