1. Etusivu
  2. ...
  3. Innovaatiot
  4. Tutkimus ja kehitys

Tutkimus ja kehitys

Kaikkea tuotekehitystämme ohjaa yksi ajatus. Sen nimi on elinvoima - vitality - mikä tiiviistää päämäärämme saada ihmiset nauttimaan elämästään.

Nauti elämästä

Keskitymme enemmän kuin koskaan kehittämään tuotteita, jotka saavat ihmiset näyttämään hyviltä ja tuntemaan olonsa hyväksi. Tuotekehityksemme etsii koko ajan uusia elinvoimaisia innovaatioita ravitsemuksessa, hygieniassa ja kauneudenhoidossa. Tuotekehityksen päämäärä on luoda tuotteita, jotka auttavat ihmisiä elämään sellaista elämää kuin he haluavat - riippumatta elämäntyylistä tai makukysymyksistä.

Opimme jatkuvasti lisää ruoan ja hyvinvoinnin välisestä yhteydestä. Näin voimme kehittää lisää elintarvikkeita, jotka edistävät terveyttä.

Terveyden edistäminen

Yhtenä suurimmista elintarvikeyhtiöistä valmistamme ja myymme elintarvikkeita päivittäin miljoonille ihmisille kaikkialla maailmassa.

Näin ollen voimme vaikuttaa merkittävästi ihmisten terveyteen. Tämä on vastuu, johon suhtaudumme hyvin vakavasti.

Alusta alkaen

Olemme aina pitäneet terveyden ja ravinnon yhteyttä tärkeänä. Unileverin perustaneet yhtiöt lisäsivät margariiniin vitamiineja ensimmäisten joukossa jo 1920-luvun alussa. Huomasimme myös ensimmäisinä, että tietyt elintarvikkeet voivat alentaa kolesterolia. Nykyajan kehittyneen tutkimustyön ansiosta opimme jatkuvasti lisää terveydestä ja ravinnosta. Tämän asiantuntemuksen avulla kehitämme ravintorikkaita elintarvikkeita, jotka sopivat nykyajan makuihin ja elämäntapoihin.

Osaamisemme tällä alalla onkin maailmankuulua. Sen, tuotantoresurssiemme ja markkinointitiimiemme taitojen ansiosta voimme tarjota elintarvikkeita, joiden ansiosta terveellisesti syöminen on helppoa, kätevää ja herkullista. Elinvoimaisuuden korostaminen pitää terveyden ja ravinnon liiketoimintamme keskipisteessä.

Tietämys karttuu jatkuvasti

Terveyttä ja ravintoa koskeva tietämyksemme karttuu päivittäin. Muutamme tuotteidemme koostumuksia, kun yksittäisten aineiden terveysvaikutuksista saadaan uutta tutkimustietoa. Lisäksi monien tuotemerkkiemme osalta on alettu tutkia, miten voimme vähentää esimerkiksi sokerin, suolan ja tyydyttyneiden rasvojen määrää.

Takaisin ylös