Toggle Hae

  1. Etusivu
  2. ...
  3. Innovaatiot
  4. Kuinka kehitämme tuotteitamme

Kuinka kehitämme tuotteitamme

Innovaatiot ovat Unileverin ytimessä ja dynaaminen tuotekehityksemme houkuttelee johtavia asiantuntijoita, jotka nauttivat sekä tieteestä ja sen tuomista hyödyistä.

Uudet tavat vaativat uusia ratkaisuja

Pienistä parannuksista suuriin ideoihin – innovaatioiden avulla pystymme vastaamaan ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin kiehtovalla, merkityksellisellä tavalla.

Tavoitteenamme on tuottaa tuotteita, joiden avulla ihmiset voivat elää niin kuin haluavat – oman makunsa, elämäntyylinsä ja toiveidensa mukaisesti. Käytämme tutkimukseen ja kehitykseen yli miljardi euroa vuodessa. Tutkijoillamme ja insinööreillämme on siten riittävät resurssit – samoin kuin tarvittavaa tietoa ja mielikuvitusta – toteuttaa tehtävänsä.

Unilever pyrkii määrätietoisesti kasvattamaan johtavien maailmanmerkkiensä markkinaosuuksia hyödyntämällä nopeita, laajoja ja jännittäviä innovaatioita. Tutkimus ja kehitys ovat tämän pyrkimyksen ytimessä. Huipputason tutkimusta täydennetään analysoimalla perinpohjaisesti kuluttajien toiveita – sitä, millaista uutta tekniikkaa maailman kuluttajat kaipaavat.

Takaisin ylös